Responsive Menu
Add more content here...


Cupa Primăverii, pregătită de startul unei noi ediţii

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 20 views
A+A-
Reset

La categoria Liga a IV-a s-au înscris doar patru echipe, în timp ce la Liga a V-a, competiţia a fost mult mai atractică şi nu mai puţin de 9 echipe şi-au anunţat participarea


Cupa AJF Sălaj a fost prima competiţie amicală desfăşurată în acest an. CS Barcău Nuşfalău şi Stejarul Sîg sunt formaţiile care au câştigat ediţiile din acest an. După competiţia de fotbal în sală, echipele din fotbalul mic au şansa de a se întrece într-o nouă competiţie amicală care va debuta la finalul acestei săptămâni. În aşteptarea reluării campionatelor din Liga a IV-a şi Liga a V-a, echipele pot participa la Cupa Primăverii, competiţie ce se desfăşoară la Zalău, la o bază sportivă ce permite desfăşurarea meciurilor în sistem 8 + 1. (8 jucători + portar).

ACS Ardealul Crişeni şi Olimpia Rus sunt câştigătoarele ediţiei de anul trecut. Însă, pentru ediţia din acest an, doar Olimpia este formaţia care s-a înscris în lupta pentru apărarea trofeului. La Liga a IV-a s-au înscris doar 4 echipe.

Vorbim de FC Chieşd, Unirea Mirşid, Cetatea Buciumi şi Inter Cizer. Dintre acestea, doar Mirşidul a mai triumfat în această competiţie, chiar la prima ediţie, după o finală cu CS Hida. Atunci, Mirşidul era echipa ce câştiga multiple titluri judeţene în Liga a IV-a.

În schimb, la fel ca şi la ediţia din 2023, Cupa Primăverii este mult mai atractivă pentru echipele din Liga a V-a. Nu mai puţin de 9 echipe s-au înscris şi o a zecea echipă este extrem de interesată.

S-au înscris la această ediţie Olimpia Rus, Agronova Dragu, Someşul Gâlgău, Recolta Agrij, Stejarul Sîg, Unirea Hereclean, Cetatea Valcău, Venus Borla şi Gloria Marin.

Se vor juca două reprize a câte 20 de minute fiecare repriza, o altă diferenţă faţă de competiţia în sală unde a durat 25 de minute repriza.

La Liga a IV-a vor juca fiecare cu fiecare, iar la Liga a V-a se vor întocmi două grupe, urmând ca primele două clasate să se califice în faza următoare.Faza grupelor va avea loc la finalul acestei săptămâni, sâmbătă şi duminică, în timp ce faza finală la Liga a V-a va avea loc, cel mai probabil, duminica viitoare.

You may also like

Leave a Comment