Cupa Moș Nicolae: Sărbătoarea celor mici

by Sportul Salajean
0 comment 88 views
A+A-
Reset

Pentru a XVI-a oară, Sala de sport „Măgura” a orașului Șimleu Silvaniei a fost gazda turneului de karate județean dedicat celui care aduce daruri, Moș Nicolae. Acel moș iubit de toți copiii pentru că niciodată nu vine cu mâna goală. El are întotdeauna tolba plină și nu-i dezamăgește pe cei mici.

Concursul de karate a fost organizat de către Clubul Sportiv Omega din Șimleu Silvaniei, în colaborare cu Palatul Copiilor Zalău-Structura Șimleu. În deschiderea competiției, primarul Mihai-Cristian Lazăr le-a vorbit copiilor încurajându-i și felicitându-i pentru că practică acest sport care le conferă o sănătate optimă atât fizică, dar și mentală. Primarul și-a încheiat discursul afirmând: „Vă înțeleg perfect emoțiile deoarece nu în urmă cu foarte mulți ani și eu am practicat karate și am trăit aceleași emoții ca și voi”.

Copiii s-au întrecut în probe de kumite individual, meciuri desfășurate într-o desăvârșită atitudine de fair-play, unde doctorul a fost doar un simplu spectator. Emoția și bucuria se regăsea și în ochii și pe fețele părinților care îi încurajau din tribuna sălii.

La finalul intenselor confruntări, profesorul Gheorghe Poppreședintele Clubului Sportiv Omega – a exprimat satisfacția sa față de evoluția remarcabilă a turneului. Recunoștința sa s-a îndreptat și către brigada de arbitri, artizanii corectitudinii în desfășurarea fiecărui meci.

Momentul culminant a fost adus de apariția specială a celui mai iubit bătrân cu barbă albă – Moș Nicolae însuși. Copiii au fost copleșiți de emoții atunci când Moșul a pășit din vestiarul superior al sălii de sport, ducând cu el bucurie și magie. Diplomele, tricourile tematice și dulciurile mult așteptate au fost darurile sale, întărind astfel amintirea unei zile pline de realizări și surprize.

În ochii copiilor, în lumina realizărilor lor și cu spiritul echității, această ediție a fost încununată de succes și împlinire. Sărbătoarea celor mici continuă să răzbată în inimile tuturor, așa cum o face și Moș Nicolae, mereu pregătit să ofere bucurie și zâmbete sincere.

Tania-Maria Pop – studentă în anul I la Facultatea de Științe Politice,

Administrative și ale Comunicării din cadrul U.B.B. Cluj-Napoca

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 6 decembrie.

You may also like

Leave a Comment