Responsive Menu
Add more content here...


Cum va fi vremea în noaptea de Înviere și în weekendul de Paște, în județul Sălaj

Chiar dacă ziua sunt temperaturi de vară, cei care vor merge la Înviere în aer liber trebuie să știe că nu vor regreta dacă își vor lua cu ei o haină în plus

by Mihai POP
0 comment 2.3K views
A+A-
Reset

În județul Sălaj, Perioada Sărbătorilor Pascale din acest an aduce o vreme variabilă cu posibile furtuni pe parcursul zilei de Duminică.

Vinerea mare (03 Mai) aduce o vreme frumoasă cu cer variabil temporar senin. Temperaturile maxime vor depăși 23-26°C, iar temperaturile minime se vor situa între 9-14°C (local mai puțin pe văi). Se vor semnala și inversiuni de temperatură.

Vântul va fi temporar activ, suflând moderat.

Sâmbătă noaptea spre Duminică, de Înviere, se preconizează o vreme frumoasă cu cer predominant senin, local variabil, și cu vânt ce va sufla slab (tempoar chiar moderat în zona de vest a munților Meseș, întrucât se va produce foehn). Temperaturile vor cuprinse între 8-15°C în funcție de zonă.

Ziua Paștelui, Duminică (05 Mai) va fi caracterizată inițial de o vreme frumoasă cu ce predominant senin (temporar variabil), după care pe parcursul după-amiezii și al serii, cerul va fi variabil cu înnorări temporar accentuate, iar la nivel local se vor semnala furtuni: averse, însoțite de descărcări electrice, intensificări ale vântului și izolat grindină de mici dimensiuni, transmite grupul Severe Weather Alert – Salaj.

Temperaturile maxime vor depăși 22-24°C iar temperaturile minime se vor încadra între 8-12°C (local mai puțin în zonele de vale și posibil local mai mult în zonele de deal).

Notă: Luni (06 Mai), vremea va fi frumoasă, cu temperaturi ridicate de peste 22-24°C. Cerul va fi variabil, iar la nivel local, temporar se vor semnala averse.

You may also like

Leave a Comment