Cum va fi vremea de Bobotează în Sălaj. Prognoza meteo pentru perioada 4-8 Ianuarie

by Mihai POP
0 comment 109 views
A+A-
Reset

În perioada menționată, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale acestei date din calendar, până Duminică, 7 Ianuarie, când vremea se va răci accentuat, temperaturile ajungând în jurul normelor pentru această perioadă


Joi, 4 Ianuarie, cerul va fi variabil cu înnorări temporare. Se vor semnala la nivel local averse, ce vor fi însoțite de scurte intensificări de vânt și posibil descărcări electrice sau măzăriche (toate acestea cu precădere în prima parte a zilei).

Maxime: 7..9°C

Minime: 4..6°C

Vineri, 5 Ianuarie, cerul va fi mai mult senin, nefiind prezente alte fenomene notabile☀️.

Maxime: 8..10°C

Minime: 1..3°C

Sâmbătă, 6 Ianuarie, cerul va fi mai mult noros iar în prima parte a zilei va ploua trecător☁️. Spre seară cerul va fi variabil.

Maxime: 7..10°C

Minime: 2..6°C

Duminică, 7 Ianuarie, vremea va alterna semnificativ pe parcursul zilei:

În prima parte a zilei va ploua🌧 trecător iar temperaturile vor fi pozitive după care în a doua parte a zilei, cu precădere spre seară temperaturile vor scădea brusc iar ploile se vor transforma în lapoviță și ulterior ninsoare, și se va depune strat de zăpadă🌨. Vântul va fi activ mai ales în prima parte a zilei.

Maxime: 6..8°C

Minime: -1..2°C

Luni, 8 Ianuarie, tiparul vremii va fi cu totul diferit față de zilele precedente: în prima parte a zilei va ninge🌨 și se va depune strat de zăpadă în continuare, iar pe timpul zilei temperaturile vor rămâne negative.

Cerul va fi predominant noros, spre seară fiind variabil.

Maxime: -2..1°C

Minime: -4..-2°C

Estimare meteorologică pentru săptămâna următoare:

În săptămâna ce urmează, vremea tipică iernii va reveni, astfel că temperaturile vor fi negative inclusiv pe timp de zi (doar local ușor pozitive), până spre finalul săptămânii când doar pe timpul nopților minimele vor fi negative🌡.

În prima parte a săptămânii, în zonele joase temperaturile minime se vor apropia de limita gerului, iar pe văi se va semnala ger.

Sursa. Severe Weather Alert – Salaj

You may also like

Leave a Comment