Responsive Menu
Add more content here...


Cum va fi vremea, dar și ce temperaturi se vor înregistra în Sălaj în Săptămâna Mare

by Mihai POP
0 comment 18 views
A+A-
Reset

Ne aflăm în Săptămâna Mare, vreme în care ortodocșii se apropie de marea sărbătoare a anului 2023, Paștele. Dacă până mai zilele trecute am avut parte de vreme deloc potrivite pentru perioada în care ne aflăm meteorologii ne dau vești bune în ce privesc temperaturile


În această săptămână, vremea va fi în general liniștită, fără fenomene notabile, până spre Weekend când se preconizează ploi cu caracter de aversă și nu numai, care pot fi însoțite și de alte fenomene.

Din punct de vedere termic, temperaturile se vor situa între 12..17°C pe timp de zi (mai mari spre finalul săptămânii), iar minimele vor fi ceva mai scăzute, cuprinse între 0..4°C (izolat mai puțin), iar local pe văi se va semnala brumă în diminețile cu cer senin, dar spre Weekend minimele vor fi peste tot doar pozitive.

Cerul va fi variabil, perioadele cu cer mai mult senin alternând cu cele cu cer acoperit, iar Miercuri în prima parte a zilei sunt condiții de ploi trecătoare.

În schimb, în Weekend, mai exact de Vinerea Mare și inclusiv de Paștele Ortodox, se prevede o vreme schimbătoare cu ploi atât sub formă de aversă (la nivel local) ce pot fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de vânt și izolat grindină de mici dimensiuni, cât și ploi ce vor avea o durată mai mare de timp și vor acoperi tot județul.

Sursa: Severe Weather Alert – Salaj

You may also like

Leave a Comment