Cum a ajuns un șofer din Sălaj ținta glumelor după o parcare la Vivo Cluj

by Mihai POP
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Un șofer din Sălaj, ținta glumelor după o parcare la Vivo Cluj: ”Au o singură arteră principală în Zalău! De unde să știe omul regulile Clujului”


Un șofer din Sălaj a parcat mașina în mijlocul drumului, în parcarea de la VIVO Cluj. Cel mai probabil când a parcat el, seara, în zona respectivă erau și alte mașini, dar șoferii au plecat, iar el a rămas singur. 

Așa cum era de așteptat internauții l-au taxat când au văzut fotografia, făcând glume peste glume, scrie stiridecluj.ro

Ce glumeți mai sunt clujenii: au o singură arteră principală în Zalău, în Salaj nu se dă examen de permis, o venit ciobanul la Mall… V-ați schimbat mult să râdeți, dar tot nu ați putut, nu? Încercați un digestiv de pe artera unică de unde a venit ciobanul ce nu dă examen (pălincă), poate, poate dați și voi o sumă mai bună, numa’ zâc!”.

Păi ăia din Sălaj au făcut vreunul scoala de șoferi? Întreb pentru un prieten. A venit ciobanul/ ciobanita la “MALL”.

De ce vă supărați? Au o singură arteră principală în Zalău! De unde să știe omul regulile din Cluj? Dacă era BMW ce ziceți?”, a mai glumit cineva.

Desigur că sunt și mașini cu numere de Cluj parcate aberant la VIVO, iar cineva a prezentat și dovada.

Parcare a la Cluj și sunt multe care îs parcate aiurea și pe locurile de handicap, dar se află mulți să comenteze aiurea. Dacă văd mașina de Sălaj sau din altă parte una două știu comenta, dar pe clujeni și pe ei nu se văd. Și, apropo, salajenii dau clasă clujenilor la șofat și la regulile în trafic. Unii învățați să circulați în sensurile giratorii și prioritate de dreapta și multe altele!”, a scris cel care a prezentat dovada că și șoferii din Cluj comit greșeli.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!