Doi sălăjeni s-au remarcat la Cupa României de culturism

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 44 views
A+A-
Reset

Deşi se află la început de drum în acest sport, Ana Maria Emanuela Baidoc şi Abel Crecan arată potenţial şi visează la clasări pe podium la competiţiile importante din calendarul intern al Federaţiei Române de Culturism şi Fitness


La finele săptămânii trecute, la Dej a avut loc Cupa României la culturism şi fitness. Competiţia s-a desfăşurat sub egida Federaţiei Române de Culturism şi Fitness şi a adunat la start zeci de participanţi din toată ţara.

Şi judeţul Sălaj a fost reprezentat de către doi sportivi. Este vorba despre Emanuela Ana Maria Baidoc şi de către Abel Crecan.

Cei doi sunt la început în acest sport, având la activ puţine concursuri de acest nivel. Chiar şi aşa, ambii arată potenţial şi cu siguranţă că rezultatele nu vor înceta să apară, dacă vor rămâne în continuare la fel de serioşi în ceea ce priveşte pregătirea lor.

Ambii sunt legitimaţi la CS Alfa şi se pregătesc sub îndrumarea lui Liviu Unguruşan.

La competiţia de la Dej, Baidoc Ana Maria a ocupat locul 5 la Women’s Wellness Open, categorie la care au participat nu mai puţin de 9 sportive.

În ceea ce priveşte prestaţia lui Abel Crecan, să spunem că sălăjeanul a ocupat locul 10 la Men’s Physique, la categoria de vârstă juniori mari, categorie la care au fost înscrişi 19 concurenţi.

You may also like

Leave a Comment