Cu doi sălăjeni în lot, România U18 atacă calificarea la Europeanul de volei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 159 views
A+A-
Reset

Sălăjenii Patrick Verdeş şi Dragoş Crişan au devenit o certitudine pentru echipele naţionale ale României. Cei doi voleibalişti sunt constanţi convocaţi la acţiunile loturilor naţionale şi nu fac excepţie nici acum când au fost convocaţi pentru a participa la turneul de calificare la Europeanul U18.

Patrick Verdeş, legitimat în prezent la Dinamo Bucureşti, club pentru care a debutat deja în Divizia A1, alături de Dragoş Crişan (CSS Zalău), au fost convocaţi de antrenorii Răzvan Parpală şi Bogdan Nicolae pentru a face parte din lotul reprezentativei U18 care face deplasarea în Macedonia de Nord pentru turneul de calificare la turneul final.

Turneul zonal de calificare la Euro 2024 are loc la Strumica. Sunt două grupe preliminare din care fac parte Serbia, România şi Turcia, într-o grupă, iar cealaltă este formată de Grecia, Kosovo şi Macedonia de Nord.

Primele clasate în fiecare grupă vor juca finala pentru biletul de accedere la turneul final.

Înainte de plecarea în Macedonia de Nord, micuţii tricolori s-au pregătit timp de o lună de zile la Râmnicu Vâlcea şi merg încrezători la turneu, deşi au în faţă adversari foarte valoroşi.

În cazul în care nu vor obţine calificarea la Euro 2024, după turneul din Macedonia de Nord, România U18 va mai avea o şansă la al doilea turneu de calificare, programat între 11 şi 14 aprilie.


1. Alex Petculescu
2. Alex Oprea

3. Stan Palfy
6. Andrei Patca
11. Vlad Alecu
16. Sergiu Filip

5. David Ispas
8. Patrick Verdeș
9. Tudor Costin
15. Ștefan Cătălin

4. Ioan Verciuc
12. Ioan Sovan

10. Dragoș Crișan
14. Andrei Grigore

18.01 – 20:30 Serbia 🇷🇸 – România 🇷🇴
19.01 – 18:00 România 🇷🇴 – Turcia 🇹🇷
20.01 – 18:00 Turcia 🇹🇷 – Serbia 🇷🇸

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!