Responsive Menu
Add more content here...


CSS Zalău, clasare pe locul 4 la turneul final de juniori I 

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 39 views
A+A-
Reset

Băieţii pregătiţi de Bogdan Nicolae au reuşit cea mai bună clasare din ultimii ani a unei echipe de juniori I din Zalău la turneul final. Sălăjenii au acuzat şi maniera de arbitraj din unele meciuri, fiind foarte aproape de o medalie de bronz


CSS Zalău s-a calificat în acest an cu trei echipe la turneele finale din Campionatele Naţionale de volei. Echipele de minivolei, speranţe şi juniori I au ajuns în ultima fază a Campionatelor Naţionale. Dacă la minivolei, CSS a încheiat pe 6, iar la speranţe pe locul 4, echipa de juniori I, pregătită de Bogdan Nicolae, a reuşit cea mai bună clasare din ultimii ani a unei echipe din Zalău la Campionatul Naţional de Juniori I.

Băieţii lui Bogdan Nicolae s-au luptat alături de cele mai bune 5 formaţii din ţară la categoria aceasta de vârstă şi s-au descurcat cu brio. CSS Zalău a bifat două victorii şi trei eşecuri, bilanţ ce în final a clasat echipa din Zalău pe locul 4. Meciul cu LPS Bistriţa a fost unul extrem de disputat, pierdut în cele din urmă de zălăuani, în set decisiv.

Pe durata turneului, echipa din Zalău a acuzat şi maniera de arbitraj de la turneul final desfăşurat la Blaj. În meciurile cu Blaj şi Bistriţa au fost câteva decizii discutabile, iar antrenorul Bogdan Nicolae chiar a fost eliminat şi a fost scos afară din sală.

Una peste alta, rămâne o performanţă notabilă pentru voleiul juvenil sălăjean care pare că se află pe o pantă ascendentă. Deja ne-am obişnuit în ultimii ani ca echipele noastre să ajungă la turneele finale, indiferent de categoria de vârstă şi chiar să se lupte cu şanse reale pentru medalii.

“Una peste alta, locul 4, din punctul meu de vedere, în condiţiile în care am jucat, pentru noi valorează cât o medalie. Am fost la două puncte de medalia de bronz, dar nu vreau să comentez despre arbitraj. Dar, sunt mulţumit. S-a pus presiune foarte mare, dar băieţii s-au descurcat şi per ansamblu, este bun clasamentul şi Bistriţa merită locul 3”, ne-a declarat Bogdan Nicolae.

Rezultatele înregistrate la turneul final de la Blaj:

CSS Buzău – LPS Bistriţa 0 – 3

CSS Zalău – CSS LAPI Dej 0 – 3

CSS Blaj – CTF Mihai I Bucureşti 1 – 3

LPS Bistriţa – CTF Mihai I Buc. 0 – 3

CSS  Buzău – CSS Zalău 0 – 3

CSS LAPI Dej – CSS Blaj 3 – 1

CSS Zalău – LPS Bistriţa 2 – 3

CTF Mihai I Buc. – CSS LAPI Dej 3 – 1

CSS Blaj – CSS Buzău 3 – 0

LPS Bistriţa – CSS LAPI Dej 0 – 3

CSS Buzău – CTF Mihai I 0 – 3

CSS Zalău – CSS Blaj 3 – 2

CTF Mihai I - CSS Zalău 3 – 0

CSS LAPI Dej – CSS  Buzău 3 – 0

CSS Blaj – LPS Bistriţa 1 – 3

CSS Zalău: Vasian Vlad, Alexa Rareş, Luca Opriş, Vlad Almaş, Raul Boieş, Daniel Bode, Marius Nemeş, Răzvan Beldean, Ştefan Ciocan, Szabo Krisztian, Daniel Dascăl, Alexandru Jurge. Antrenor: Bogdan Nicolae

You may also like

Leave a Comment