Responsive Menu
Add more content here...


CSS Zalău, printre cele mai bune echipe de juniori din ţară

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 11 views
A+A-
Reset

Voleibaliştii pregătiţi de Dorian Faur se află printre cele mai bune şase echipe de volei din România, la categoria de vârstă juniori. Zălăuanii au încheiat pe locul 6 turneul final de la Dej


După o pauză de 6 ani, juniorii de la CSS Zalău au ajuns din nou la turneul final. Băieţii lui Dorian Faur au ajuns printre cele mai bune echipe de juniori din ţară, alături de care s-a duelat în perioada 19 – 23 mai, la Dej.

Marea favorită a turneului final a fost CTF Mihai I Bucureşti, campioana României din ultimii doi ani, la acest nivel de vârstă. Bucureştenii şi-au respectat blazonul, reuşind să câştige toate meciurile disputate la turneul final de la Dej. Mai mult, echipa din capitală a izbutit acest lucru fără să piardă vreun set.

Singura echipă ce a reuşit să ţină pasul cu CTF Mihai I Bucureşti a fost CSS LAPI Dej, echipă ce avea să devină vicecampioana României. Podiumul a fost completat la CSS LPS Suceava.

În ceea ce priveşte prestaţia celor de la CSS Zalău, antrenorul Dorian Faur a subliniat faptul că a fost o misiune extrem de dificilă pentru băieţii săi. Însă, cu toate acestea, antrenorul şi totodată directorul CSS Zalău, spera ca formaţia pe care o antrenează să poată obţine măcar un loc 4.

De altfel, Dorian Faur şi-a pus mari speranţe că echipa sa poate obţine ceva din confruntările cu CSS Blaj sau CSS-CS Arcada Galaţi, mai ales după prestaţia bună din meciul de debut, contra celor de la CSS LAPI Dej, dar din păcate, zălăuanii au scos doar un punct din confruntarea cu Blaj.După acele două partide, băieţii lui Faur s-au demoralizat şi au încheiat turneul final pe locul 6.

“Băieţii au jucat cu multă ambiţie şi determinare în primul meci cu CSS LAPI Dej şi am pierdut destul de greu. Dar, a urmat eşecul cu CSS Blaj şi pe urmă ne-am demoralizat şi nu ne-am mai putut reveni. Cu un pic de atenţie, puteam obţine ceva şi din meciul cu Arcada Galaţi, o echipă apropiată valoric de noi. Cu CTF sau Suceava era mai greu. CTF putea face trei echipe, iar Suceava este o echipă omogenă, cu două extreme bune care au jucat şi în Divizia A2. Nu pot să zic că sunt mulţumit, pentru că mulţumirea era dacă reuşeam măcar o clasare pe locul 4, dar la cum au muncit băieţii în ultimele două luni, poate s-a acumulat şi puţină oboseală. Dar, pe această cale, ţin să îi felicit băieţi, mai ales că de 6 ani nu am mai fost la turneul final, ceea ce pentru noi este o realizare, o performanţă, fiindcă suntem printre cele mai bune echipe din ţară”

Dorian Faur – director CSS Zalău


Rezultatele turneului final de juniori:

CSS Blaj – CSS-CS Arcada Galaţi    0 – 3 (-23, -21, -21)

CTF Mihai I Buc. – CSS LPS Suceava 3 – 0 (14, 14, 15)

CSS Zalău - CSS LAPI Dej      1 – 3 (-22, -18, 20, -18)

Arcada Galaţi – CSS LPS Suceava 0 – 3 (-20, -17, -13)

CSS Blaj – CSS Zalău             3 – 2 (-16, 20, 23, -21, 12)

CSS LAPI Dej – CTF Mihai I Buc. 0 – 3 (-20, -20, -23)

CSS Zalău – CSS Arcada Galaţi    0 – 3 (-18, -17, -21)

CTF Mihai I Bucureşti – CSS Blaj      3 – 0 (12, 18, 16)

CSS LPS Suceava – CSS LAPI Dej 0 – 3 (-15, -18, -20)

CSS Blaj – CSS LPS Suceava       1 – 3 (-21, 22, -9, -15)

CSS Zalău – CTF Mihai I Buc. 0 – 3 (-15, -15, -13)

CSS Arcada Galaţi – CSS LAPI Dej 0 – 3 (-22, -19, -24)

CTF Mihai I Buc. – CSS Arcada Galaţi 3 – 0 (22, 17, 21)

CSS LPS Suceava – CSS Zalău    3 – 0 (20, 12, 23)

CSS LAPI Dej – CSS Blaj    3 – 1 (-23, 21, 20, 18)

CSS Zalău: Cristian Pop, Sebastian Hidan, George Treşca, Daniel Bode, Andrei Bărbânţă, Victoratos Theodor, Vlad Vasian, Luca Opriş, Alex Jurge, Răzvan Beldean şi Marius Nemeş. Antrenor: Dorian Faur


You may also like

Leave a Comment