Responsive Menu
Add more content here...


CSS Zalău participă la Naţionalele de volei pe plajă

by Monel SABOU
0 comment 16 views
A+A-
Reset

Cristian Pop și Theodor Victoratos participă în premieră pentru Clubul Sportiv Școlar Zalău la o ediție de Campionat Național de volei pe plajă


Staţiunea Mamaia găzduieşte în perioada 13 – 23 august ediţia din acest an a campionatului Naţional de Volei pe plajă, competiţie ce se desfăşoară la trei categorii de vârstă: cadeţi, juniori şi seniori.

Pentru prima dată de când se desfăşoară această competiţie, şi Clubul Sportiv Şcolar Zalău a decis să alinieze la startul competiţiei o echipă la categoria de vârstă cadeţi, iar responsabil cu pregătirea ei este prof. Horea Alexandru Giurgiu.

Echipa CSS Zalău prezentă în aceste zile la malul Mării Negre este formată din Cristian Pop şi Theodor Victoratos, un sportiv transferat recent la Zalău de clubul de la poalele Meseşului.

Pentru a ajunge pe podiumul de premiere echipa de la CSS Zalău are nevoie de minim trei victorii, competiţia desfăşurându-se la categoria cadeţi după sistemul eliminatoriu debutând cu un tablou de 16 echipe.

Cristian Pop şi Theodor Victoratos au debutat la naţionalele de volei pe plajă ieri, după închiderea ediţiei şi au avut ca şi adversar o echipă din Arad.

You may also like

Leave a Comment