Responsive Menu
Add more content here...


CSM Roman are un nou antrenor

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,1K views
A+A-
Reset

Pe banca tehnică a echipei din Moldova a ajuns Ştefan Constantin, cel care ultima dată a antrenat la HCM Rm. Vâlcea


 

Clasată pe locul 5 la finalul sezonului trecut, CSM Roman îşi propune un parcurs mult mai bun în stagiunea următoare. În acest sens, la echipă au avut loc mai multe schimbări, iar pe banca tehnică a fost instalat antrenor Ştefan Constantin. Chiar dacă la feminin a mai pregătit-o doar pe HCM Rm. Vâlcea, tehnicianul are o vastă experienţă în handbal, după ce a mai antrenat în handbalul masculin pe HC Odorheiu Secuiesc, HCM Constanţa, ”U” Cluj, Poli Timişoara şi Dinamo, echipă cu care a şi câştigat campionatul.

 

Ajuns la echipa din Moldova, Constantin s-a ocupat şi de primele transferuri, iar cu CSM Roman au semnat deja patru jucătoare, este vorba de extrema dreaptă Ana Maria Simion, care ultima dată a jucat la HCM Rm. Vâlcea, pivotul Alexandra Iovănescu de la Unirea Slobozia, Mihaela Stănciulescu de la Măgura Cisnădie şi jucătoare de origine portugheză – Do Espirito Ferreira Ana Miriam de Sousa.

„Obiectivul este același ca în fiecare an și anume poziționarea pe unul din locurile I-V și calificarea într-o cupă europeană. Lucrăm în aceste zile pentru a definitiva lotul astfel încât începând cu sezonul viitor să avem o echipă competitivă. Mai mult decât atât, am solicitat federației europene înscrierea într-o competiție inter-cluburi. Așteptăm în perioada următoare un răspuns pentru a ști în care din cupele europene vom activa, în Cupa EHF sau în Cupa Challenge”, a declarat Lucian Micu, primarul Romanului, pentru ZCH News.

You may also like

Leave a Comment