Responsive Menu
Add more content here...


CS Vidalis Zalău a cucerit patru medalii la Naţionalele de karate kyokushin

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,5K views
A+A-
Reset

Clubul condus de Cristian Bolduţ a avut o comportare excelentă la competiţia desfăşurată la Arad  şi a cucerit două medalii de aur şi două de bronz


Ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Kyokushin destinat categoriei de vârstă 13-14 ani şi tineret (sub 22 de ani), s-a desfăşurat la Arad. La prestigioasa competiţie a participat şi CS Vidalis Zalău, cu 5 sportivi.

Astfel, clubul condus de Cristian Bolduţ a fost reprezentat la categoria tineret de Szilard Tătar (75 kg), Rudolf Pall (65 kg) şi Alexandru Bogdan (65 kg), iar la 13-14 ani, Robert Chiriac şi Bogdan Casian la categoria 55 kg. Chiriac şi Casian au avut o reprezentaţie foarte bună, iar la final, cei doi au reuşit să îşi adjudece medaliile de bronz.

Şi la tineret zălăuanii s-au descurcat excelent, iar Szilard Tătar a reuşit să îşi păstreze titlul naţional la 75 kg, cucerind din nou medalia de aur. De menţionat este faptul că karateka a izbutit să câştige şi Campionatul Naţional de Seniori şi astfel a devenit un candidat serios pentru Europenele de Tineret din Polonia.

Un rezultat foarte bun a obţinut şi Alexandru Bogdan, care după ce a câştigat competiţia naţională categoria B la seniori, a reuşit să se impună la categoria 65 kg şi la Naţionalele de tineret. După ce a trecut de doi sportivi înainte de limită, Alex a câştigat meciul din semifinală prin abandonul adversarului. În finală, Alex Bogdan a adoptat o tactică bună şi a izbutit să se impună, devenind campion naţional la tineret, la categoria sa.

Cel mai ghinionist a fost Rudolf Pall. Deşi a evoluat foarte bine în competiţie, luptând de la egal la egal cu campionul naţional al categoriei seniori 65 kg, sportivul de la CS Vidalis a pierdut şi astfel a părăsit competiţia fără medalie.

După această competiţie, CS Vidalis Zalău are doi sportivi care pot fi luaţi în calcul pentru a reprezenta România la Campionatul European din luna noiembrie din Polonia. Este vorba de Szilard Tătar, la 75 kg şi Alexandru Bogdan, la 65 kg.

You may also like

Leave a Comment