Responsive Menu
Add more content here...


CS TerraKid Zalău, în goană după medalii la Campionatul Mondial din Slovenia

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 52 views
A+A-
Reset

Nu mai puţin de 14 sportivi de la clubul condus de Remus Cliţan au obţinut calificarea la Mondiale, urmând ca în aceste zile să înceapă lupta pentru medalii. Cei 14 sportivi de la TerraKid formează mai bine de jumătate din lotul naţional al României la această competiţie


În acest final de săptămână, în Slovenia are loc Campionatul Mondial de Karate Tradiţional. Este a XXI-a ediţie, iar la start se află cei mai buni karateka din lume. La această competiţie s-au calificat şi 14 sportivi de la CS TerraKid Zalău. Clubul condus de Remus Cliţan reuşeşte performanţe notabile pe plan intern, astfel că adevăratele ţinte sunt Campionatele Europene sau Mondiale.

Lotul României pentru această ediţie a Campionatului Mondial este destul de restrâns, iar cei 14 sportivi de la clubul zălăuan formează mai bine de jumătate din lot.

Sportivii de la CS TerraKid s-au pregătit la Zalău pentru această ediţie a Mondialelor. Au efectuat antrenamente în sala de sport a clubului, care a deservit şi ca şi cazare, după care sportivii s-au refăcut la centrul SPA – Aquarel.

Sălăjenii au ajuns miercuri în Slovenia, urmând ca astăzi să înceapă Cupa Mondială, o competiţie rezervată pentru copii.

Sportivii de la TerraKid vor debuta mâine la Campionatul Mondial, când va debuta oficial competiţia.

Lotul CS TerraKid Zalău care a făcut deplasarea la Campionatul Mondial de Karate Tradiţional din Kranjska-Gora, Slovenia

Seniori: Iulia Cliţan-Obedea, Ilena Benescu, Antonia Iacob, Cristian Duţă, Vlad Popescu şi Rareş Mayer

Tineret: David Anisoiu, Eduard Vâlceleanu şi Nicolae Alexandru

Juniori: Luca Chirică, Dragoş Ciobănaş, Andrei Boraciu

Cadeţi: Mihaela Dora Pop, Gianina Ianchiş şi Petruţ Ştefan

You may also like

Leave a Comment