Responsive Menu
Add more content here...


CS Dani San Zalău a împlinit 15 ani de activitate. Karateka au sărbătorit evenimentul la Tăşnad

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Sportivii clubului condus de Dan Chiş s-au pregătit într-un stagiu centralizat în staţiunea Tăşnad, unde timp de patru zile au efectuat câte trei antrenamente pe zi


Competiţiile de karate din acest an bat la uşă, iar sportivii sunt în linie dreaptă cu pregătirea pentru noul sezon. De altfel, Clubul Sportiv Dani San a profitat de această perioadă în care copiii au avut vacanţa intersemestrială pentru a efectua un stagiu de pregătire centralizat în staţiunea Tăşnad.

Astfel, în perioada 20 – 23 februarie, sportivii clubului condus de Dan Chiş a efectuat o pregătire centralizată în vederea participării la Campionatele interne şi Campionatul European de karate-do, care se va desfăşura în luna aprilie la Kranevo (Bulgaria).

Karateka zălăuani au efectuat câte trei antrenamente pe zi, constând în pregătire fizică dimineaţa, jocuri sportive la amiază şi antrenament tehnic după masa, coroborate cu recuperarea de la bazinele termale ale hotelului Regal din staţiune.

Zilele trecute clubul CS Dani San a împlinit 15 ani de activitate, fiind unul dintre cluburile de succes din acest sport din judeţul Sălaj. De-a lungul anilor, sportivii acestui club au urcat pe cele mai înalte trepte ale podiumului la Campionatele Naţionale, Europene şi chiar Mondiale.

Astfel, la finalul stagiului de pregătire, pentru a celebra acest moment special al clubului, copiii s-au bucurat de un tort aniversar.

You may also like

Leave a Comment