Responsive Menu
Add more content here...


CS Dani San Zalău pe podium la competiția internațională de karate „Openul Bihorului”

Elevii lui Dan Lucian Chiş s-au remarcat pe tamami, în special la kumite, unde trei dintre sportivi au urcat pe podium – David Almăşan, Luca Moldovan şi Darius Heghedeş

by Tiberius NICODA
0 comment 388 views
A+A-
Reset

La cea de-a 35-a ediție a turneului internaţional de karate modern „Openul Bihorului”, au participat nu mai puţin de 600 de sportivi din 8 ţări! Sălajul a fost reprezentat şi de cinci sportivi de la CS Dani San Karate Zalău, club condus de Dan Lucian Chiş.

Deşi se aflau la startul un ei competiţii de mare anvergură, karateka de la CS Dani San Karate Zalău instruiți sub îndrumarea Sensei Dan Chiș au obținut locuri meritorii pe podiumul învingătorilor.

Rezultatele obţinute de karateka de la CS Dani San Karate Zalău la Openul Bihorului:

JUNIORI

David Almășan: două locuri I şi locul II la kumite individual

Luca Moldovan: locul 1 la kumite individual

CADEŢI

Darius Hegheduş: locul II şi locul III la kumite individual

Legat de această competiție și vizavi de rezultatele foarte bune obținute de către elevii săi, Sensei Dan Chiș a declarat: „Am avut parte din păcate și de accidentări, dar până la urmă rezultatele m-au umplut de satisfacție.

Felicitări tuturor sportivilor mei pentru atitudinea de luptători și tăria de care au dat dovadă, cei mai mari luptând la ora 1 – 2 noaptea, în condiții de oboseală şi stres maxim”.

Felicitări le transmitem și noi pe această cale, atât sportivilor medaliaţi, cât și mentorului lor – Sensei Dan Chiș! La cât mai multe reușite și împliniri le dorim!

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri 12 iunie.

You may also like

Leave a Comment