Responsive Menu
Add more content here...


CS Barcău vrea să spele ruşinea cu Vulturul Mintiu Gherlii, în returul de la Nuşfalău

Învinsă categoric în partida tur, campioana Sălajului nu mai are ce spera la o promovare în Liga a III-a, decât să mai repare din imaginea proastă pe care a lăsat-o în jocul de duminică. Formaţia antrenată de Adrian Damian nu mai are nimica de pierdut şi va încerca să scoată un rezultat bun în faţa propriilor suporteri

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 783 views
A+A-
Reset

Duminică, ora 17.30, Stadionul „Nicolae Mandel”:

CS Barcău Nuşfalău – Vulturul Mintiu Gherlii

În barajele de promovare pentru Liga a III-a, reprezentanta judeţului Sălaj a cam ieşit şifonată, iar în ultimii 10 ani, promovările în eşalonul superior au fost puţine. Doar Sportul Şimleu şi Unirea Mirşid au reuşit să iasă învingătoare din astfel de încleştări, însă Rapid Jibou, Luceafărul Bălan şi – mai nou – CS Barcău Nuşfalău au fost puse la respect de adversare, nu mai contează din ce judeţ.

Chiar dacă s-a disputat doar turul dintre CS Barcău Nuşfalău şi Vulturul Mintiu Gherlii, deja soarta promovării a fost jucată. În condiţiile în care echipa clujeană antrenată de jibouanul George Cotuţ s-a impus cu 8 – 2, pare imposibil de crezut că se mai poate întâmpla ceva în al doilea joc.

Drept urmare, returul de duminică, de la Nuşfalău, contează prea puţin. Ţinând cont de ce a fost în tur, campioana Sălajului are datoria de a spăla ruşinea din meciul de duminică şi va lupta pentru onoare, dar şi pentru un rezultat pozitiv. Asta mai ales că va fi în faţa propriilor suporteri, care în acest sezon au fost mereu alături de echipă.

Faţă de partida tur, la CS Barcău Nuşfalău ar putea juca Dănuţ Contraş şi Răzvan Pop, care au lipsit în tur.

„Ce ar mai fi de spus după un asemenea rezultat? Avântați fiind probabil de parcursul excelent din campionat am crezut și sperat că vom putea face mai mult decât câștigarea campionatului, însă ne-am înșelat amarnic. Deși ne așteptam să avem un meci greu, nu ne așteptam să facem atâtea greșeli individuale. Efectiv le-am făcut cadou adversarilor 4-5 goluri, de parcă ar fi fost Crăciunul în luna iunie! Victoria lor este categorică, pe deplin meritată și s-a dovedit că adversara a fost mai experimentată, mai pregătită și mai doritoare decât noi. Asta este, nu avem ce face decât să ne cerem scuze susținătorilor noștri care au făcut deplasarea la meci pentru acest rezultat și să le promitem că vom încerca să mai spălăm din această rușine la jocul retur”, a spus Robert Goie, oficialul de la CS Barcău Nuşfalău.

Rămâne însă de văzut şi cu ce formulă va aborda acest joc campioana judeţului Cluj, care are în lot jucători cu experienţă şi dacă CS Barcău Nuşfalău va fi capabilă să scoată un rezultat pozitiv, chiar dacă joacă acasă.

Din Regiunea Nord-Vest, au făcut paşi importanţi spre promovare Oaşul Negreşti Oaş (jud. Satu Mare) şi ACS Diosig (jud. Bihor), care au obţinut victorii categorice în retur.

Partida dintre CS Barcău şi Vulturul Mintiu Gherlii se va juca duminică, de la ora 17.30, la Nuşfalău.

Foto: CJ Sport

You may also like

Leave a Comment