Connect with us

FOTBAL

CS Barcău Nuşfalău, victorie categorică la ultimul joc pe teren propriu din acest an

La ultimul meci din acest an pe Stadionul “Nicolae Mandel”, vicecampioana Sălajului s-a impus la scor cu Venus Giurtelec, într-un meci în care tânărul Mario Ciurbe a bifat primul său hattrick la seniori


CS Barcău Nuşfalău a obţinut o victorie categorică la ultimul joc de pe teren propriu din acest an. Echipa pregătită de Adrian Damian a controlat jocul cu Venus Giurtelec de la un capăt la celălalt, iar în decurs de doar 10 minute a reuşit să înscrie de trei ori. Au urmat alte patru cinci ocazii mari pentru gazde, dintre care trei singur cu portarul, dar fără efect pe tabelă.

Oaspeţii au încercat să joace la offside, însă, cei jucătorii din Nuşfalău au gestionat bine fazele şi diferenţa de pe tabelă a continuatsă crească în repriza secundă.

Mario Ciurbe a făcut din nou un meci bun, iar tânărul jucător a reuşit primul său hattrick la nivel de seniori. De altfel, cu cele trei goluri marcate, a devenit al doilea marcator al echipei după Raul Zmole.

“Trebuie remarcat progresul acestui copil, care a venit la noi in vară puțin dezamăgit de faptul că nu a fost păstrat la liga 3, însă a dovedit seriozitate, s-a pregătit individual săptămână de săptămână și în acest moment este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre. Nu trebuie omis nici faptul că a înscris de 11 ori în 12 etape, fiind al doilea cel mai bun marcator al echipei noastre”, a menţionat Robert Goie – directorul sportiv de la clubul din Nuşfalău.

“Am încheiat jocurile de pe teren propriu din acest an cu o victorie categorică si mă bucur că de la meci la meci echipa noastră a crescut în joc și in omogenitate. Meciul cu Giurtelec a fost fără istoric și cred că puteam marca fără exagerare cel puțin 15 goluri, însă lipsa de concentrare pe faza de finalizare ne-a împiedicat să facem acest lucru. Ne așteaptă un ultim meci, deloc ușor, cu Rapid Zimbor, pe care îl vom trata foarte serios pentru a termina turul la 3 puncte în spatele liderului”.

Robert Goie – director sportiv CS Barcău Nuşfalău


CS Barcău Nuşfalău – Venus Giurtelec 7 – 2 (3 – 0)

Au marcat: Raul Zmole (‘7 şi 58), Mario Ciurbe (‘8, 52 şi 68), Cosmin Sabou (‘17) şi Vlad Pop (‘90+3), respectiv George Blaga (‘80) şi Răzvan Gal (‘90+1 – pen.)

CS Barcău: Debre Istvan (‘46 Vlad Bonţe) – Silviu Crişan (‘63 Matei Grecu), Cătălin Anghel, Cătălin Pop, Olimpiu Ardelean (‘46 Fulop Mark), Răzvan Pop – cpt. (‘63 Daniel Gut), Tonko Robert, Cosmin Sabou, Vlad Pop, Mario Ciurbe şi Raul Zmole. Rezerve: Luigi Pop şi Ionuţ Lontea. Antrenor: Adrian Damian. Delegat: Nagy Mihaly. Director sportiv: Robert Goie

Venus: Daniel Dan – Gabriel Groza, Marius Păcurar, Gabriel Olas, Răzvan Biriş, George Blaga, Silviu Peter (cpt.), Ionuţ Maior (‘66 Gheorghe Sabo), Alin Mitraşca, Răzvan Gal şi Doru Opriş. Rezerve: Raul Vetişan, Daniel Magyar. Antrenor: Mircea Chiş

Au arbitrat: la centru – Eduard Centea, asistenţi – Gombos Krisztian şi Alexandra Opriş (toţi trei din Zalău).

Observator AJF: Vasile Olar (Şimleu Silvaniei)

Jucătorul meciului: MARIO CIURBE


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL