Responsive Menu
Add more content here...


CS Barcău Nuşfalău şi-a aflat adversarul de la barajul pentru Liga a III-a. Când au loc meciurile

Pentru un loc în Liga a III-a, campioana Sălajului se va duela într-o dublă manşă cu Vulturul Mintiu Gherlii, pe 16 şi 23 iunie. Turul are loc pe terenul clujenilor, în timp ce returul se va disputa la Nuşfalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 3K views
A+A-
Reset

Pentru prima dată în istorie, CS Barcău Nuşfalău a devenit campioana Sălăjului la fotbal. A reuşit această performanţă cu două etape înaintea finalului de campionat, titlul fiind asigurat după victoria cu Inter Cizer.

Sâmbătă, gruparea condusă de Adrian Damian şi Robert Goie şi-a aflat şi adversarul cu care se va duela la baraj. Pentru un loc în Liga a III-a, CS Barcău Nuşfalău va juca în dublă manşă cu Vulturul Mintiu Gherlii.

În judeţul Cluj, campioana a fost stabilită sâmbătă, după ce Vulturul Mintiu Gherlii a reuşit să câştige cu 2 – 0 disputa cu Unirea Iclod. Drept urmare, gruparea din Mintiu Gherlii are un avans de 4 puncte faţă de Victoria Viişoara, cu o etapă rămasă de jucat din campionat.

Barajul dintre Vulturul Mintiu Gherlii şi CS Barcău Nuşfalău se va juca în dublă manşă, pe 16 iunie şi 23 iunie. Partida tur are loc pe terenul campioanei judeţului Cluj, în timp ce returul se dispută la Nuşfalău, pe 23 iunie.

Să mai spunem că pe banca tehnică a echipei din judeţul Cluj se află un sălăjean. Este vorba de jibouanul George Cotuţ.

“Cunoaştem echipa adversă. Au în componenţă foarte mulţi jucători cu experienţă precum Laurenţiu Rus, Mihai Onicaş, Dan Bucşă, Mihai Forna sau Lorant Kis. Echipa din judeţul Cluj are prima şansă la baraj, dar noi credem în şansele noastre şi ne vom lupta pentru a obţine două rezultate favorabile care să ne încununeze munca din acest sezon cu o promovare în Liga a III-a. Îl cunosc foarte bine şi pe Gică Cotuţ, ştiu că este un profesionist, şi va face orice pentru ca echipa lui să câştige”, ne-a declarat Robert Goie, directorul sportiv de la CS Barcău Nuşfalău.

 

 

You may also like

Leave a Comment