Responsive Menu
Add more content here...


CS Barcău Nuşfalău a pierdut la scor manşa tur a barajului cu Vulturul Mintiu Gherlii

Campioana Sălajului nu a avut nici cea mai mică şansă în confruntarea cu campioana judeţului Cluj, pe terenul căreia a cedat la o diferenţă de şase goluri. Trupa lui George Cotuţ a câştigat cu 8 - 2, iar promovarea în Liga a III-a este ca şi decisă, chiar dacă duminica viitoare mai are loc şi returul la Nuşfalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 3,7K views
A+A-
Reset

CS Barcău Nuşfalău a câştigat în acest sezon primul titlu din istorie la seniori, iar gruparea antrenată de Adrian Damian visa frumos la o promovare în Liga a III-a. Acest vis s-a spulberat rapid, încă după prima manşă a barajului cu campioana judeţului Cluj – Vulturul Mintiu Gherlii.

Era clar că pe hârtie, trupa condusă de jibouanul George Cotuţ era favorita acestui baraj, având în vedere lotul cu experienţă de care beneficiază. Însă şi CS Barcău a avut atuurile ei şi s-a deplasat cu încredere în judeţul Cluj.

Campioana Sălajului a fost însă de nerecunoscut. Probabil presiunea unui astfel de meci şi-a pus amprenat asupra unor jucători, astfel că deznodământul a fost unul clar: victorie categorică pentru campioana Clujului.

Vulturul Mintiu Gherlii a fost echipa mai bună şi a meritat victoria, însă în acest meci, CS Barcău Nuşfalău a făcut cadouri pe bandă rulantă adversarilor.

Nu mai puţin de patru goluri s-au marcat din corner, iar Vulturul Mintiu Gherlii a mai avut şi două lovituri de la 11 metri din care a înscris.

Scorul pauzei a fost 3 – 0, iar clujenii şi-au continuat recitalul şi în repriza secundă când diferenţa de pe tabelă a crescut. S-a făcut 5 – 0, iar abia la acest scor s-a trezit şi campioana Sălajului, marcând două goluri la rând.

Andrei Şumălan a punctat pentru 5 – 1, iar Raul Zmole a mai redus din handicap şi tabela a arătat 5 – 2. Părea că jocul se mai echilibrează, însă Vulturul Mintiu Gherlii a apăsat din nou pedala de acceleraţie şi până la final a mai înscris de trei ori.

S-a terminat 8 – 2, iar promovarea este ca şi decisă, chiar dacă duminica viitoare, la Nuşfalău se joacă şi partida retur.

Vulturul Mintiu Gherlii – CS Barcău Nuşfalău 8 – 2 (3 – 0)

Au marcat: Adrian Rad (3), Mihai Forma, Mihai Onicaș, Tudor Tothăzan, Petre Bolojan și Lorant Kis, respectiv Andrei Şumălan şi Raul Zmole

Vulturul: Szekely Lorand – Paul Timoc, Sebastian Drăgan, Sergiu Pop, Dan Bucşă, Mihai Forna, Mihai Szabo, Tudor Tothăzan, Kis Lorant, Mihai Onicaş, Patrick Ştefan. Rezerve: Andrei Cămărăşan, Adrian Rad, Paul Chiş, Laurenţiu Rus, Darius Fărcaş, Andrei Fărcaş, Ovidiu Fărcaş, Petre Bolojan şi Vlad Pop. Antrenor: George Cotuţ

CS Barcău: Tudor Mare – Cătălin Pop, Bogdan Mintaş, Cătălin Anghel, Silviu Crişan, Cosmin Sabou, Raul Zmole, Mario Ciurbe, Raul Stanciu, Adelin Neaga, Andrei Şumălan. Rezerve: Vlad Bonţe, Jamison Ingram, Olimpiu Ardelean, Tonko Robert, Vlad Pop, Matei Grecu, Tonko Csongor, Ionuţ Lontea. Antrenor: Adrian Damian

Foto: Cj Sport

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 19 iunie.

You may also like

Leave a Comment