Responsive Menu
Add more content here...


CS Atletic Zalău a pierdut toate meciurile de la faza zonală a juniorilor E

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 29 views
A+A-
Reset

Campioana Sălajului la această categorie de vârstă nu a avut nicio şansă la Cluj-Napoca, unde a fost învinsă de Transilvania Bistriţa, Sporting Recea şi UTA Arad


Atletic Zalău a dominat copios întrecerea judeţeană la juniori E şi a devenit campioană cu maxim de puncte, astfel că a obţinut dreptul de a reprezenta Sălajul la faza zonală. Aceasta a avut loc la finalul săptămânii trecute, la Cluj-Napoca, unde  gruparea zălăuană s-a dus cu speranţe, însă nu a reuşit mare lucru.

Campioana Sălajului a dat şi peste adversari puternici şi a fost nevoită ca după fiecare repriză să îşi schimbe garnitura, iar în aceste condiţii nu a putut emite mari pretenţii în faţa unor grupări cu loturi numeroase şi valoroase.

Gruparea antrenată de Laurean Flonta a fost repartizată într-o grupă cu Transilvania Bistriţa, Sporting Recea şi UTA Arad, însă chiar dacă a avut şi momente bune, Atletic a pierdut toate cele trei jocuri. În primul meci, zălăuanii au condus cu 1 – 0 şi puteau face 2 – 0, însă Atletic a ratat o ocazie rarisimă. Cum ocaziile se răzbună, bistriţenii au revenit şi pe final au câştigat cu 3 – 1.

Tot în prima zi, Atletic s-a duelat cu campioana din Maramureş – Sporting Recea, în faţa căreia a făcut o primă repriză bună.

La pauză, scorul era 2 – 2, dar în actul secund, când s-au schimbat cele două garnituri, maramureşenii au fost superiori şi au mai marcat de două ori. Ultimul joc a fost cu UTA Arad, în care Atletic a făcut faţă adversarului o bună parte din prima repriză. La un moment dat, scorul era 2 – 2, dar arădentii s-au desprins după pauză şi au câştigat cu 5 – 2.

În cele trei jocuri, Atletic a marcat cinci goluri şi a înscasat 12, dar acestă fază zonală a fost o primă experienţă la acest nivel pentru gruparea zălăuană.

“În unele momente, tracul, emoţiile şi lipsa de experienţă şi-au spus cuvântul. În toate cele trei meciuri au fost momente când am fost peste adversari sau cel puţin egali. Au fost meciuri în care am şi condus, au fost jocuri echilibrate, dar pe final experienţa adversarilor a fost decisivă. La jumătatea fiecărui joc a trebuit să schimbăm loturile, dar după ce am văzut la această fază zonală, noi am jucat împotriva unor selecţionate ale judeţelor. Majoritatea echipelor au ocolit regulamentul şi şi-au întărit loturile înaintea fazei zonale. Cei de la UTA au transferat 10 jucători de la Atletico şi practic noi am jucat împotriva a două echipe. La această fază zonală am acumulat o experienţă care ne va fi benefică pe viitor. Aceste echipe nu ne sunt superioare, dar regula de a schimba loturile au făcut ca scorurile să fie de partea adversarilor”, ne-a declarat antrenorul Laurean Flonta. Faza zonală a fost câştigată de Academia Luceafărul Cluj, care în finală a trecut cu 5 – 1 de Transilvania Bistriţa.


Rezultatele înregistrate în grupă de CS Atletic:

Transilvania Bistriţa – Atletic Zalău        3 – 1

Atletic Zalău – Sporting Recea                      2 – 4

UTA Arad – Atletic Zalău                 5 – 2

CS Atletic: Patric Codaţ, Szucs Hunor, Cristian Iosif, Ionuţ Stanciu, Cătălin Anghelov, Dragoş Cristian, Matei Sîrcă, Eduard Zaharie, Ianis Chiş, Cătălin Pop, Biro Artur, Cătălin Molnar, Mihai Ardelean, Sebastian Codaţ, Matei Pop, Doris Teglaş şi Darius Aciu. Antrenor: Laurean Flonta


 

You may also like

Leave a Comment