Responsive Menu
Add more content here...


CS Atletic Zalău se gândeşte la  Liga a III-a!

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 359 views
A+A-
Reset

 


”Am luat în calcul această variană şi probabil vom face o cerere la FRF”, a spus directorul executiv Călin Puşcaş


 

Înfiinţat în anul 2013, clubul Atletic Zalău a cunoscut o dezvoltare la nivel de copii şi juniori, iar din 2016 a fost afiliat şi la Federaţia Română de Fotbal, participând cu o echipă în Campionatul Naţional de juniori republicani. Din vara anului trecut, gruparea condusă de Paul Hodiş are două reprezentante în Campionatul Naţional de juniori republicani, atât la U 17, cât şi la U 19, iar în viitorul apropiat, gruparea sălăjeană se gândeşte serios să aibă şi o echipă la nivel de seniori.

“Ne-am gândit să avem o echipă în Liga a III-a. Am luat în calcul această variantă şi probabil vom face o cerere la FRF, dar în momentul de faţă regulamentul nu permite ca o echipă de juniori republicani să se poată înscrie în Liga a III-a, doar dacă participă în Campionatul de Elite. În vară doar cinci jucători de la CS Atletic vor termina junioratul, iar mai indicat să avem o echipă de Liga a III-a ar fi de anul viitor. Noi ne gândim să progresăm pe toate planurile, atât ca şi club, cât şi ca echipă”, ne-a informat Călin Puşcaş.

În Campionatul Naţional de juniori republicani, CS Atletic se află pe locul 3 în Seria a IX-a la U 19, în timp ce la U 17 ocupă locul 4, fiind singura echipă neînvinsă din Serie!

You may also like

Leave a Comment