Responsive Menu
Add more content here...


Cristina Neagu: „Visul meu continuă prin colegele mele”

by Călin ONICAŞ
0 comment 30 views
A+A-
Reset

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a accidentat grav la ultima partidă din Grupa Principală de la Europenele din Franţa, iar România va fi obligată să se descurce fără ea în jocurile din semifinale şi finale. Neagu a precizat, însă, că rămâne alături de fete şi chiar are încredere în ele


Desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu visează ca această performanţă extraordinară să fie realizată şi cu echipa Naţională.

La ediţia din acest an a Europenelor din Franţa, România a avut un parcurs foarte bun şi – cu puţin noroc – „tricolorele” au ajuns în careul de aşi.

Beneficiind de un lot unit şi cu jucătoare valoroase, reprezentativa noastră a început să viseze departe, adică la marea finală.

Din păcate, cea mai bună jucătoare a lumii s-a accidentat grav în jocul de aseară cu Ungaria şi a fost transportată la spital.

Cu toţii speram ca accidentarea să nu fi fost una prea gravă.

După investigațiile la genunchi din această dimineață, verdictul doctorilor a fost unul crunt: Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept şi nu va mai evolua  în acest sezon și va reveni cel mai probabil abia la vară!

În aceste condiţii, reprezentativa noastră nu va mai putea beneficia de serviciile jucătoarei.

Cu Neagu sau fără Neagu în teren, „tricolorele” trebuie să se mobilizeze exemplar şi să treacă de Rusia în semifinale şi, de ce nu, să câştige în premieră importantul trofeu!

Deşi pentru ea Campionatul European s-a terminat, liderul din teren dar şi din vestiarul Naţionalei a decis să rămână alături de colegele sale!

Chiar dacă este ajutată de cârje pentru a se deplasa, acest neajuns nu o opreşte pe Neagu, astfel că jucătoarea de la CSM Bucureşti va rămâne în lot până la ultima secundă a competiţiei şi va încerca să le transmită  „tricolorelor” spiritul ei de învingător!

„Dragilor, vă mulțumesc pentru mesaje și susținere. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucișat anterior. Mă încearcă multe gânduri și sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final și visul meu continuă prin ele!🇹🇩„, a precizat Cristina Neagu după grava accidentare.

You may also like

Leave a Comment