Cristina Neagu şi vedetele de la CSM Bucureşti vin să facă spectacol la Zalău

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 3.2K views
A+A-
Reset

În prima etapă a returului, HC Zalău are parte de un meci de gală, urmând să întâlnească multipla campioană CSM Bucureşti. Miercuri dimineaţă, pe parchetul Sălii Sporturilor “Gheorghe Tadici” pot fi văzute jucătoare de top din Europa, în frunte cu Cristina Neagu, care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Chiar dacă şansele Zalăului în acest joc sunt infime, se anunţă un spectacol handbalistic, pe care publicul zălăuan îl poate savura din plin

Miercuri, ora 11.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”: HC Zalău – CSM Bucureşti

În doar patru zile HC Zalău susţine două meciuri pe teren propriu. Primul a fost duminică cu Minaur Baia Mare şi a fost extrem de important în condiţiile în care sălăjencele au câştigat 3 puncte de aur prin care au ieşit din zona locurilor retrogradabile.

Pentru echipa lui Gheorghe Tadici urmează confruntarea cu cea mai titrată echipă din România şi cu o formaţie de top din Europa, care an de an se bate pentru final-for-ul Ligii Campinilor. Miercuri, la Zalău poposeşte multipla campioană CSM Bucureşti, o formaţie plină cu jucătoare cu mare experienţă internaţională.

Pe parchetul sălii sporturilor pot fi văzute Laura Glauser, Marie Davidsen, Trine Ostergaard, Vilde Ingstad, Emilie Arntzen, Elisabet Omoregie şi nu în ultimul rând Cristina Neagu, cea care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Lista stufoasă cu jucătoarele de top de la CSM Bucureşti poate continua, deoarece antrenorul Adrian Vasile dispune şi de handbaliste cu experienţă din România, precum Crina Pintea, Andrea Rotaru şi Alexandra Dindiligan, care în urmă cu câţiva ani juca în tricoul lui HC Zalău.

HC Zalău înfruntă miercuri dimineaţă nu doar liderul Ligii Naţionale şi echipa care a câştigat şase campionate în ultimii 8 ani ci şi o formaţie cu pretenţii de final-four-ul Ligii Campionilor.

CSM Bucureşti vine sub Meseş după o victorie categorică în Liga Campionilor, reuşind să învingă în weekend cu 35 – 26 pe Savehof. Campioana României are moral bun deoarece este în grafic şi în grupa din care face parte în Liga Campionilor, unde este poziţionată pe locul 3, cu şanse bune de calificare direct în sferturile de finală.

Şi în campionat, trupa lui Adrian Vasile o duce foarte bine, reuşind să termine turul cu maxim de puncte. În 2024, CSM Bucureşti a câştigat la limită cu Gloria Buzău, iar la Craiova s-a impus la o diferenţă de patru goluri.

Pare greu de crezut că tânăra echipă a lui Gheorghe Tadici va reuşi să stopeze acest marş al campioanei. Oricum, HC Zalău va intra pe teren pentru a lăsa o impresie cât mai bună şi a-i mulţumi pe spectatorii care vor veni la acest meci.

Se anunţă o prezenţă numeroasă în tribune, mai ales că miercuri, 24 ianuarie este zi liberă, astfel că iubitorii handbalului au un motiv în plus să vină la sală să vadă un spectacol.

Se mai pot achiziţiona bilete

Clubul gazdă anunţă că încă se mai pot achiziţiona bilete. Tichetele rămase disponibile pot fi cumpărate marţi, între orele 15.00 – 17.00 şi miercuri, de la ora 09.00 la 11.00, la caseria sălii sporturilor. Deşi sub Meseş vine cea mai galonată echipă din România, organizatorii au decis să menţină acelaşi preţ de 10 lei pentru un bilet.

HC Zalău – CSM Bucureşti este primul meci din returul de campionat. Echipa lui Tadici începe returul de campionat de pe locul 12, primul deasupra liniei retrogradării directe. Gruparea de sub Meseş speră la o a doua parte de campionat mult mai bună şi chiar la evitarea locurilor de baraj.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!