Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Viaşu şi Alin Prunean, în fruntea listelor cu care Alianţa USR PLUS atacă alegerile parlamentare

by Călin ONICAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

În Sălaj, s-a stabilit ca lista pentru Senat să fie ocupată de membri USR, iar pentru Camera Deputaţilor aceasta să fie ocupată de membri PLUS


Alianţa USR PLUS a stabilit şi listele cu candidaţii ce vor intra în luptă pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Pentru un loc în Parlamentul României au aspirat patru membri USR (Raul Balotala Camera Deputaţilor, Cristian Viaşu, Virgil Bob şi Cristian Lupaş la Senat) şi trei membri PLUS (Alin Prunean şi Doina Cociş – Camera Deputaţilor şi Andreea Ciortea – Senat.)

Dintre cei şapte candidaţi la un loc eligibil, au fost stabiliţi cei doi candidaţi care vor deschide listele cu care Alianţa intră în cursă la alegerile parlamentare.

Birourile Politice Naţionale ale celor două partide aflate în Alianţă au stabilit ca lista pentru Camera Deputaţilor să fie alcătuită de membri PLUS, iar lista pentru Senat să fie alcătuită de membri USR.

Dacă PLUS va merge pe mâna lui Alin Prunean – noul consilier judeţean, USR l-a aruncat în luptă pe preşedintele organizaţiei judeţene, este vorba de Cristian Cosmin Viaşu. Acesta a fost deja nominalizat de Biroul Politic Naţional şi aşteaptă să primească şi înştiinţarea oficială.

“La Senat, am fost nominalizat de Biroul Național pentru a deschide lista. Aşadar, decizia a fost a Birourilor Naționale și a luat în calcul candidații înscriși în cursa internă. Așteptăm și comunicarea oficială. Am stabilit şi lista nominală, care şi aceasta aşteaptă aprobarea”, a declarat Cristian Viaşu – preşedintele USR, pentru Ştirile din Sălaj.

Totodată, a fost finalizată şi lista pe care “useriştii” au depus-o pentru Senat. Pe lângă Viaşu, îi mai regăsim pe Virgil Bob, cel care îşi anunţase intrarea în lupta pentru un loc de parlamentar, dar şi pe Gabriela Olar şi Mihai Tămaş.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Ştirile din Sălaj, care apare miercuri, 21 octombrie, împreună cu Sportul Sălăjean. 

 


Lista candidaţilor USR pentru Senat:

Cristian Viaşu

Virgil Bob

Gabriela Olar

Mihai Tămaş


 

You may also like

Leave a Comment