Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Terheş condamnă Ministerul Sănătăţii pentru modul cum promovează vaccinul anti-COVID 19!

by Mihai POP
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Europarlamentarul PNŢCD nu este de acord cu faptul că în promovarea vaccinului anti-COVID 19 este folosită imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara, după ce în prealabil i-au fost tăiate crucile. “Neomarxiştii de la USR-PLUS vor să păcălească oamenii cu această imagine. Dispreţul acestora faţă de simbolurile creştine e fără limite”, susţine vicepreşedintele PNŢCD

Într-o postare pe pagina oficială, Ministerul Sănătăţii anunţă că mai mulţi români se pot programa pentru vaccinare, mai ales în zonele unde rata de incidenţă cumulată este de peste 4.5 la 1.000 de locuitori.

Ministerul Sănătăţii promovează vaccinul anti-COVID 19 folosind imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara, aspect care l-a deranjat pe europarlamentarul Cristian Terheş.

Vicepreşedintele PNŢCD nu este de acord cu o astfel de promovare, ţinând cont de faptul că în postare, crucile Catedralei Ortodoxe din Timişoara au fost tăiate!

“Ministerul Sănătăţii, condus de USR PLUS, promovează vaccinul anti-Covid folosind imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara, dupa ce în prealabil i-a taiat crucile. E clar ca neomarxiştii de la USR PLUS vor să păcălească oamenii cu această imagine. Dispreţul acestora faţă de simbolurile creştine e fară limită. Cum a remarcat cineva, dacă întorci imaginea turnurile respective arată ca seringi cu ace.

P.S. Ca sa nu fie discutii, mai jos gasiti link la respectiva postare a Ministerului Sanatatii. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1391344101220351&id=167611313593642 “, susţine Cristian Terheş pe pagina sa de facebook.

You may also like

Leave a Comment