Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Schnellenperger: “Nu am avut teamă de meciul de la Gâlgău. Ştiam că vom câştiga şi în retur”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 1,6K views
A+A-
Reset

Jucătorul de la Unirea Tăşnad spune că partida retur a barajului a fost pregătită foarte bine, iar adversarii au fost blocaţi la toate capitolele


După 2 – 1 în tur, Unirea Tăşnad a câştigat şi meciul retur cu Dumbrava Gâlgău cu scorul de 3 – 1, astfel că a promovat în Liga a III-a, după o absenţă îndelungată.

 

Cu toate că Dumbrava a marcat în deplasare, şansele echipei lui Marius Paşca la promovare au fost destul de mici, în condiţiile în care adversarii au venit montaţi şi pentru returul de pe Gâlgău Arena.

 

“Nimeni nu a avut teamă de meciul de la Gâlgău. Eram încrezători şi toată lumea a fost montată să câştigăm şi în retur. În meciul tur, adversarii ne-au surprins puţin fiindcă nu i-am cunoscut, dar acum antrenorul nostru a pregătit meciul perfect. Am ştiut unde să ne închidem, cum să-i aşteptăm şi în ce zone să atacăm. Ne-a ieşit totul şi suntem nespuşi de fericiţi. Am muncit enorm, nu doar în meciurile de baraj, iar promovarea este o încununare a muncii şi a sacrificiilor pe care le-am făcut atât noi jucătorii, cât şi conducerea.Nu este uşor să şi munceşti şi să te şi antrenezi ca să ajungi la acest nivel. Mulţumim conducerii oraşului care ne-a susţinut şi nu avem decât cuvinte de laudă”, ne-a declarat Cristian Schnellenperger, fost jucător la Silvania Şimleu Silvaniei.

Acesta nu va mai continua să evolueze în Liga a III-a, având în vedere că se va dedica antrenoratului, la Primavera Satu Mare, acolo unde pregăteşte două grupe de juniori.

“Deocamdată eu nu mă gândesc la sezonul viitor de Liga a III-a. Am alte gânduri, iar pe primul plan este cariera pe care o am, atât la şcoală dar şi ca antrenor de copii. Cred că voi renunţa la fotbal, dar voi fi alături de Unirea Tăşnad şi le urez succes în noul sezon”, a mai spus jucătorul.

You may also like

Leave a Comment