Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Man va apăra buturile campioanei

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 1,8K views
A+A-
Reset

Fostul portar de la FC Zalău şi “U” Cluj va evolua în acest sezon pentru campioana Sălajului, Dumbrava Gîlgău, grupare la care a ajuns în această vară, după despărţirea de “şepcile roşii”


 

Una dintre marile speranţe ale fotbalului sălăjean în ceea ce priveşte postul de portar este fără doar şi poate Cristian Man. Deşi este încă tânăr, acesta are în CV echipe importante din ţară, precum “U” Cluj sau CFR Cluj, dar şi FC Zalău, ultima grupare care a reprezentat Sălajul la nivelul fotbalului profesionist.

În vara anului trecut, Man a lăsat Zalăul pentru a se alătura noului proiect de la “U” Cluj. Totuşi, la echipa “şepcilor roşii”, portarul sălăjean a evoluat doar un sezon, iar în această vară, cele două părţi s-au despărţit pe cale amiabilă. “Am trăit o perioadă frumoasă la Universitatea, unde am găsit condiţii foarte bune, deşi echipa evolua în Liga a IV-a. Eu mai aveam doi ani de contract, dar nu ne-am înţeles pe latura financiară şi ne-am despărţit. Îmi pare rău că totul s-a terminat, dar nu regret plecarea mea şi sper că tot răul va merge spre bine”, ne spunea Cristian Man, după despărţirea de “U” Cluj.

Talentatul portar sălăjean nu a stat mult timp fără echipă, iar începând din acest sezon, Man va apăra buturile Dumbravei Gîlgău, campioana Sălajului din sezonul precedent. La gruparea din Gîlgău Almaşului continuă proiectul din sezonul trecut şi în continuare se doreşte promovarea în Liga a III-a. Pentru a se îndeplini acest obiectiv, la gruparea antrenată de Marius Paşca au ajuns mai multe nume cunoscute din judeţ. Astfel, la Dumbrava au ajuns Alexandru Pop (ex-FC Zalău), Viorel Ionaşcu (ex-Unirea Jucu), dar şi Daniel Supuran, ultima dată acesta a evoluat pentru Şurianu Sebeş, în judeţul Alba.

Să spunem că Cristian Man, alături de celelalte transferuri realizate de campioana Sălajului în această vară, a debutat deja pentru Dumbrava, iar în partida din weekend, cu Real Crişeni, Man a fost chiar titular şi a contribuit şi el la victoria obţinută cu 3 – 1 de campioana Sălajului, pe terenul Realului.

You may also like

Leave a Comment