Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Man s-a despărţit de “U” Cluj şi a devenit jucător liber

by Călin ONICAŞ
0 comment 1,4K views
A+A-
Reset

“Îmi pare rău că totul s-a terminat, dar nu regret plecarea mea de la Universitatea”, spune portarul originar din Sălaj, care în iunie a împlinit 23 de ani


Cristian Man (n.13 Iunie 1994) este unul dintre portarii cu calităţi din judeţul Sălaj. După ce a realizat rezultate bune ca junior la  CS Viitorul Zalău, iar apoi la LPS Banatul Timişoara, talentatul goal-keeper a ajuns la CFR Cluj.

Cu gruparea din Gruia, Cristi Man a avut onoarea de a face parte din lotul fostei campioane a  României, la meciul cu Manchester United din grupele Ligii Campionilor!

Au urmat trei ani în care tânărul portar a apărat buturile formaţiei din oraşul natal, este vorba despre FC Zalău.

În vara anului trecut, el a lăsat Zalăul  pentru Liga a IV-a şi s-a alăturat proiectului de la Cluj, semnând un contract pe trei ani cu Universitatea!

Timp de un an, portarul în vârstă de 23 de ani a fost titularul “alb-negrilor” şi a pus umărul la victoriile  “şepcilor roşii” în campionat, iar ulterior la meciurile de baraj.

În vară, în lotul celor de la “U” au avut loc mai multe schimbări, astfel că unii au plecat, iar alţii au venit. Deşi s-a simţit bine pe Someş, Cristian Man s-a despărţit de una dintre cele mai iubite formaţii din România.

“Am trăit o perioadă frumoasă la Universitatea, unde am găsit condiţii foarte bune, deşi echipa evolua în Liga a IV-a. Eu mai aveam doi ani de contract, dar nu ne-am înţeles pe latura financiară şi ne-am despărţit. Îmi pare rău că totul s-a terminat, dar nu regret plecarea mea şi sper că tot răul va merge spre bine”, a declarat Cristian Man pentru Sportul Sălăjean.

După ce s-a despărţit de “şepcile roşii”, Cristi Man a intrat într-o vacanţă prelungită, iar la începutul săptămânii a revenit acasă de la mare. În această perioadă, goal-keeper-ul nu a negociat niciun nou contract şi chiar ne-a precizat faptul că nu a avut discuţii nu nicio echipă. “Eu am devenit jucător liber, dar nu am discutat până acum cu nicio formaţie”, a subliniat Cristi Man.

De precizat faptul că un alt portar al Clujului cu originari din Zalău, este vorba de Rareş Pop, îşi continuă activitatea în tricoul Universităţii.

Mai mult, recent la Cluj-Napoca a ajuns şi puştiul Andrei Pop, cel care la doar 16 ani a apărat în Liga a III-a, pentru FC Zalău!

 

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 16 august. 

You may also like

Leave a Comment