Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ, după victoria cu CFR Cluj II: “Îi felicit pe jucători pentru atitudinea avută. Scorul putea fi mult mai mare”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 28 views
A+A-
Reset

Antrenorul Zalăului a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa în meciul cu CFR Cluj II, însă, este de părere că jucătorii săi trebuie să fie mult mai concentraţi la finalizare


La SCM Zalău este linişte, iar echipa are moralul bun. Nu putea fi altfel, deoarece formaţia zălăuană a reuşit să lege două victorii. După 2 – 0 la Şimleu, gruparea de sub Meseş s-a impus cu acelaşi scor şi în partida de pe teren propriu cu CFR Cluj II, iar după etapa a VI- a urcat pe locul 4, poziţie ce duce în play-off.

Rezultatul din meciul cu CFR II, cât mai ales jocul echipei şi faptul că nu s-a primit gol au fost aspectele care l-au mulţumit pe antrenorul Cristian Lupuţ.

“Îi felicit pe jucători pentru atitudine şi pentru modul în care au abordat meciul. Sincer, mi-a fost puţin teamă de acest joc că va interveni puţină relaxare după meciul de la Şimleu. În plus, nu ne-am putut baza pe Liviu Mihai, dar una peste alta sunt foarte importante cele trei puncte şi e foarte important că nu am luat gol. Este a doua etapă în care nu luăm gol şi asta înseamnă că lucrurile încep să se aşeze. Sper să continuăm tot aşa. Scorul putea fi mult mai mare, deoarece am avut trei bare, două ocazii din postură de singur cu portarul, plus alte faze de poartă”, ne-a declarat antrenorul Cristian Lupuţ.

Acum toată atenţia se îndreaptă spre derby-ul cu Gloria Bistriţa de vineri, unde tehnicianul speră ca elevii săi să fie mai atenţi pe faza de finalizare.

“Trebuie să ne concentrăm şi mai mult pe faza de finalizare. Trebuie să înţeleagă toţi că trebuie să ne concentrăm sută la sută pe faza de finalizare pentru că probabil la Bistriţa vom avea ocazii mai puţine şi va trebui să o băgăm în poartă. Dacă nu reuşim să înscriem, e o problemă. Dar, sper că aceste lucruri o să le reglăm”, spune antrenorul.

You may also like

Leave a Comment