Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ: “Unii jucători sunt datori. Trebuie să înţeleagă că au şi obligaţii, nu doar pretenţii”

by Ionuţ COSTINAŞ
0 comment 13 views
A+A-
Reset

Afectat după înfrângerea cu Minerul Ocna Dej, tehnicianul de la SCM Zalău şi-a găsit cu greu cuvintele. Antrenorul s-a arătat dezamăgit de rezultat, dar mai ales de prestaţia pe care o au unii dintre jucători, chiar şi din rândul celor cu experienţă, care până nu cu mult timp în urmă jucau la un nivel mai ridicat

Doar şase puncte acumulate în patru etape este un bilanţ mult prea mic reuşit de SCM Zalău în acest început de campionat. Echipa zălăuană a înregistrat două înfrângeri pe teren propriu, iar sâmbătă a cedat cu scorul de 1 – 3 în disputa cu Minerul Ocna Dej.

A fost un rezultat care nu a picat deloc bine în curtea Zalăului. Afectat după această înfrângere, antrenorul Cristian Lupuţ şi-a găsit cu greu cuvintele. Antrenorul s-a arătat dezamăgit de rezultat, dar mai ales de prestaţia pe care o au unii jucători, chiar şi din rândul celor cu experienţă, care până nu cu mult timp în urmă jucau la un nivel mult mai ridicat.

“Nu mă aşteptam la un astfel de rezultat. Mă deranjează modul cum tratează jocurile unii jucători. Avem posesie, dominăm steril, dar trebuie mult mai multă mişcare şi implicare. Pe unii nu pot să-i înţeleg. Lucrăm parte tactică şi anumite lucruri la antrenament, dar îi văd blazaţi şi fără motivaţie. Sunt dezamăgit pentru că îmi doresc enorm de mult să îmi îndeplinesc obiectivele. Ştiu că oamenii au încredere în mine, iar la rândul meu am avut mare încredere în echipă. Trebuie să recunoaştem, am adus nişte jucători care au avut rezultate şi au jucat în Liga a II-a, dar trebuie să muncim mai mult. Unii jucători sunt datori şi trebuie să înţeleagă că au şi obligaţii, nu doar pretenţii. La urma urmei este vorba şi de mentalitatea unora. Nu am nimica cu niciun jucător, dar când nu mai avem aceleaşi scopuri şi obiective este o problemă”, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

Fără să caute scuze, tehnicianul susţine că echipei sale i-a fost refuzat un penalty în partida cu Minerul Ocna Dej. “Nu sunt genul să comentez arbitrajul, dar am avut un penalty neacordat, iar la Carei, de la adversari trebuia eliminat un jucător. Nu caut scuze, dar sunt lucruri de care depinde soarta unui joc”, spune antrenorul de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment