Cristian Lupuţ: “Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitudine. Pentru noi şi jocul cu FC Bihor a fost un examen pentru ceea ce urmează anul viitor”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 41 views
A+A-
Reset

După victoria cu orădenii, antrenorul de la SCM Zalău s-a arătat mulţumit de prestaţia şi, mai ales, de atitudinea băieţilor săi din acest joc. Totodată, Cristian Lupuţ a precizat faptul că un joc cu o asemenea echipă a fost şi un test important în vederea a ceea ce urmează anul viitor, în speţă jocurile din play-off şi, eventual, meciurile de la barajul de promovare în Liga a II-a


SCM Zalău şi FC Bihor sunt două echipe de nivel apropiat şi care îşi propun promovarea în Liga a II-a. Ambele echipe domină Seria din care fac parte, orădenii fiind liderul Seriei a VIII-a, în timp ce zălăuanii sunt pe locul 1 în Seria a X-a. Întâmplarea a făcut ca cele două echipe să facă parte din aceeaşi grupă şi în Cupa României, alături de FCSB, Dinamo, Oţelul Galaţi şi FCU 1948 Craiova.

În primele două runde, ambele au jucat cu echipe de Superligă, orădenii reuşind o remiză cu Dinamo şi au suferit un eşec cu FCSB, singurul din acest sezon, până la confruntarea cu SCM. Zălăuanii s-au duelat cu Oţelul Galaţi şi FCU 1948 Craiova în primele două etape din grupe.

În ultima etapă a venit momentul ca cele două echipe să se confrunte, iar meciul a fost unul plăcut pentru spectatorii, cu multe faze de poartă, la capătul căruia SCM Zalău a ieşit învingătoare graţie golurilor marcate de Cosmin Meşter şi Stefan Nikolic.

Zălăuanii au dat dovadă de multă dăruire şi ambiţie în acest joc, precum şi în celelalte meciuri din Cupa României, fapt care l-a mulţumit pe antrenorul Cristian Lupuţ.

“Ţin să-i felicit pe jucători pentru atitudine şi tot parcursul din Cupa României. Ultimul joc al nostru, din punct de vedere al dăruirii, al atitudinii am dat dovadă că s-a muncit serios la echipă. Ştiam că FC Bihor este o echipă foarte bună, este o pretendentă la promvoarea în Liga a II-a. Pentru noi şi acest joc a fost ca un examen de pregătire pentru ceea ce urmează anul viitor. Ţin să-i felicit şi pe cei de la FC Bihor şi le doresc multă baftă în continuare”, a declarat Cristian Lupuţ, la finalul jocului.

Odată cu partida împotriva celor de la FC Bihor s-a încheiat şi parcursul foarte bun al zălăuanilor în această competiţie. A fost un sezon de neuitat, în care SCM a adus la Zalău trei echipe din Superligă, iar pe una chiar a reuşit să o învingă.

Tribunele au fost din nou pline pe Municipal după mai bine de două decenii, iar iubitorii “sportului rege” au venit din nou aproape de echipă.

Totodată, meciurile tari din Cupa României au fost un test bun pentru ce urmează anul viitor când SCM Zalău îşi propune să ajungă la barajul de promovare în Liga a II-a.

You may also like

Leave a Comment

error: Content is protected !!