Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Lupuţ: “Dacă nu eram cu picioarele pe pământ, nu aveam aceste rezultate”

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 56 views
A+A-
Reset

Antrenorul de la SCM Zalău este mulţumit de parcursul echipei sale din acest sezon şi nici nu avea cum să fie având în vedere că în campionat zălăuanii au şapte victorii din tot atâtea posibile, iar în Cupa României, SCM a reuşit performanţa de a se califica, în premieră, în grupele competiţiei


Cristian Lupuţ a ajuns la Zalău în vara anului 2022. După un prim sezon în care SCM nu şi-a îndeplinit obiectivul, suporterii au început să-şi exprime nemulţumirea  şi aşteptau înlăturarea sa, probabil şi din pricina a ceea ce se vede pe la TV, când conducătorii echipelor din prima ligă jonglează cu antrenorii mai ceva ca magicienii. În fine, conducerea clubului zălăuan a fost inspirată şi a mers în continuare pe mâna antrenorului orădean şi pentru acest sezon.

Şi ce bine a făcut…

După ce a făcut “curăţenie” în lot, Cristian Lupuţ a adus jucătorii care se pliau pe stilul pe care dorea să-l implementeze la Zalău şi rezultatele au început să se vadă în acest sezon.

Sigur, suntem abia la început, însă, deja SCM a bifat o performanţă istorică, calificându-se în grupele Cupei României. Au venit până acum două echipe de prima ligă la Zalău şi urmează a treia.

În campionat, SCM Zalău merge ceas şi are şapte victorii din tot atâtea posibile. Este deja lider detaşat în Seria a X-a din Liga a III-a şi drumul spre baraj pare liber. Mai e mult până departe, însă, rezultatele şi mai ales jocul echipei fac suporterii zălăuani să viseze frumos, să viseze că din sezonul viitor am putea avea, din nou, meciuri de Liga a II-a la Zalău.

“Până în prezent este un sezon bun pentru noi din toate punctele de vedere, atât în campionat, cât şi în Cupă. Dacă nu eram cu picioarele pe pământ nu aveam aceste rezultate. Este meritul băieţilor, în primul rând, a staff-ului. Jos pălăria pentru băieţi şi pentru tot ce au realizat până acum. Rămânem cu picioarele pe pământ şi acesta este secretul, dacă pot spune aşa. Avem şi un lot echilibrat valoric. Seriozitate, muncă şi disciplina care este cea mai importantă a dus la aceste rezultate.

Referitor la Cupă, au început să ne bage în seamă şi echipele din prima ligă cu care suntem în grupă şi asta s-a văzut la meciul cu Oţelul. Ne-au tratat serios şi s-a văzut asta. S-a văzut diferenţa de valoare şi de nivelul ligilor în care evoluăm. Nu vreau să comentez alte aspecte vizavi de acel meci, dar cu mici probleme care au fost, cred că puteam obţine mai mult în acel joc. Una peste alta, eu zic că s-a gestionat situaţia foarte bine şi după meciul de cupă, pentru că era foarte important. Băieţii au dat dovadă de caracter şi am trecut cu bine şi peste jocul greu de la Sănătatea Cluj. Încă o dată spun, toţi băieţii din lot, de la cel mai tânăr până la cel mai în vârstă sunt foarte importanţi pentru această echipă şi pentru obiectivul pe care îl avem”, a menţionat Cristian Lupuţ – antrenorul celor de la SCM Zalău.

You may also like

Leave a Comment