Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Dojo Zalău, pe locul 2 la Campionatul Naţional de Karate Kyokushin

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 119 views
A+A-
Reset

Clubul condus de Cristian Bolduţ a reuşit o clasare pe locul 2 la general, datorită prestaţiilor deosebite ale sportivilor în cadrul competiţiei desfăşurate la Târgu Mureş


La finele lunii februarie, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş a avut loc Campionatul Naţional  de Karate Kyokushin pentru seniori şi juniori. Peste 100 de sportivi de la 15 cluburi din ţară s-au aliniat la start la competiţia desfăşurată sub egida Federaţiei Române de Karate Kyokushin. Printre cluburile participant s-a aflat şi Cristian Dojo Zalău, clubul condus de multiplul campion naţional, european şi mondial – Cristian Bolduţ.

Clubul zălăuan a avut o delegaţie numeroasă, dar rezultatele au fost pe măsură. Astfel, seniorii Rudi Pal, Vlad Ungur, Flavius Râveanu şi Vlad Ileiş au obţinut locurile 2 la -65 kg, +95 kg, -95 kg (categoria valorică B) şi -85 kg. În ceea ce priveşte juniorii, Iris Bolduţ a obţinut locul 2 la -50 kg, în timp ce Carina Ciupe a obţinut medalia de aur la kata (categoria valorică B). Ayana Nistor a obţinut un loc 2 (+65 kg) şi un loc 3 la kata, în timp ce Celia Stejeran a obţinut locul 3 la -60 kg). Un loc 3, dar la +65 kg a obţinut şi Szfara Maria.

În urma rezultatelor obţinute, Cristian Dojo Zalău s-a clasat pe locul 2 în clasamentul general. Medaliaţii în cadrul probelor de kate şi kumite au câştigat dreptul de a participa la Campionatul European care va avea loc în luna aprilie, în Suedia.

You may also like

Leave a Comment