Cristian-Claudiu Bîrsan, candidatul PNL pentru Primăria Zalău

by Mihai POP
0 comment 302 views
A+A-
Reset

Organizația municipală a Partidului Național Liberal a validat astăzi, 1 februarie, candidatura lui Cristian-Claudiu Bîrsan pentru funcția de primar al municipiului Zalău, la alegerile locale ce se vor desfășura anul acesta

Decizia vine în urma unei analize interne și a mai multor sondaje de opinie realizate la nivelul reședinței de județ. În vârstă de 47 de ani, Cristian-Claudiu Bîrsan este de profesie jurist, căsătorit, tată a trei copii, având o vastă experiență în administrația locală, fiind pe rând consilier local, subprefect, viceprimar al municipiului Zalău și, în prezent, vicepreședinte al Consiliului Județean Sălaj.

“Rolul unei administrații publice locale este acela de a fi locomotivă și de a dicta ritmul dezvoltării economice și sociale integrate. Consiliul Județean Sălaj a reușit, prin proiectele implementate, să fie motorul dezvoltării. Într-un singur an am investit o sumă de peste 300 de milioane de lei, echivalentul vechii administrații în 16 ani. Modelul de bună guvernare locală, demonstrat în ultimii trei ani de Dinu Iancu-Sălăjanu și echipa sa, din care fac și eu parte, îl putem replica cu succes și la Primăria Zalău. Acesta este gândul cu care pornesc astăzi pentru a ne îndeplini obiectivul: câștigarea funcției de primar!”, a declarat Cristian-Claudiu Bîrsan.

🤝 “Noi, cei din Partidul Național Liberal, ne implicăm în politică pentru a aduce bunăstare cetățenilor și a contribui la bazele dezvoltării societății noastre. Datoria unui lider este de a avea o viziune și o strategie cu ajutorul cărora vor fi implementate într-un ritm alert proiecte de investiții. Toate realizările echipei pe care o conduc la Consiliul Județean Sălaj ne dau încredere că rezultatele pe care le vom obține în acest an electoral vor fi pe măsură! Sunt convins că Bîrsan Cristian-Claudiu și organizația PNL Zalău își vor îndeplini obiectivele propuse”, a transmis Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele PNL Sălaj.

You may also like

Leave a Comment