Responsive Menu
Add more content here...


Zălăuanul Cristian Bolduţ, noul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Karate Kyokushin

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 73 views
A+A-
Reset

Multiplul campion al României, campion al Europei şi chiar campion mondial, zălăuanul Cristian Bolduţ a fost ales în funcţia de vicepreşedinte în cadrul Adunării Generale de Alegeri de la Oradea, eveniment desfăşurat la finele săptămânii trecute


Cristian Bolduţ este unul dintre cei mai valoroşi sportivi pe care îi are judeţul Sălaj. Karateka este multiplu campion naţional, european şi chiar mondial, reuşind la fiecare competiţie să reprezinte judeţul şi ţara cu mândrie şi succes.

Anul trecut a fost desemnat cel mai bun senior al Federaţiei Române de Karate Kyokushin, iar pe lângă activitatea sa în calitate de sportiv, Cristian Bolduţ este şi antrenor, având în prezent propriul club – Cristian Dojo.

De-a lungul carierei a acumulat experienţă pe care îşi doreşte să o împărăşească şi cu copiii care vor să facă performanţă în acest sport. Totodată, zălăuanul doreşte ca prin experienţa sa să contribuie şi la dezvoltarea acestui sport la nivel naţional şi internaţional, astfel că şi-a depus candidatura pentru postul de vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Române de Karate Kyokushin.

Adunarea Generală de Alegeri a avut loc sămbâtă, 10 decembrie, la Hotel Continental din Oradea. Evenimentul a fost supervizat de către un reprezentant al Ministerului Sportului, iar membrii afiliaţi şi-au ales conducerea pentru următorii patru ani de zile.

Astfel, Anca Wallmen a fost aleasă din nou în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Karate Kyokushin, în timp ce Cristian Bolduţ a fost ales vicepreşedinte. Arădeanul Sorin Stoia (secretar), Adrian Antonean (Bistriţa) şi Dan Tiucă (Sibiu) au fost aleşi membri în Biroul Federal.Sălăjeanul a mai făcut parte din conducerea Federaţiei Române de Karate Kyokushin în urmă cu aproximativ 10 ani, când a făcut parte din Biroul Federal.

De menţionat este faptul că în acest an, Federaţia Română de Karate Kyokushin a împlinit 20 de ani de activitate. Însă, trebuie precizat faptul că Federaţia, în forma actuală, este continuatoarea de drept a Organizaţiei Române de Karate Kyokushin, înfiinţată în anul 1990, când artele marţiale, cu excepţia judo, au fost recunoscute şi de statul român.

“Alegerea în poziţia asta mă obligă, ne obligă pe toţi aleşi în conducere să muncim pentru Federaţie. Să creştem valoric şi volum, în număr de practicanţi, Federaţia Română de Karate Kyokushin. Patru ani de zile de acum încolo este o perioadă în care trebuie să muncim. De aceea am fost aleşi, să facem tot ce putem, în funcţie de capacităţile noastre, să aducem un plus valoare Federaţiei. Asta este intenţia mea, intenţia noastră”, ne-a declarat Cristian Bolduţ.

You may also like

Leave a Comment