Cristian Bartha, după punctul obţinut pe terenul titratei Dinamo Bucureşti: “Am practicat un volei de calitate”

by Călin ONICAŞ
0 comment 545 views
A+A-
Reset

După ce a reuşit o victorie de trei puncte pe terenul Stelei, SCM Zalău a făcut un meci mare în capitală şi în faţa echipei conduse de legendarul Stelian Moculescu. Sălăjenii au avut 2 – 0 la seturi şi minge de meci, dar până la urmă s-au mulţumit şi cu un punct în fieful uneia dintre cele mai puternice grupări din voleiul românesc

Deşi are un buget destul de mic, SCM Zalău a reuşit să arate că nu doar banii fac totul în teren. În acest sezon, gruparea condusă de Adrian Feher a reuşit câteva meciuri remarcabile – victorie în faţa oltenilor de la SCM Craiova, dar – mai ales – succesul din capitală în faţa redutabilei Steaua Bucureşti.

În week-end-ul trecut, sălăjenii au fost foarte aproape de o nouă mare surpriză în capitală. Într-un joc din etapa a XIII-a din Divizia A1, SCM Zalău a fost extrem de aproape de o victorie în fieful celor de a Dinamo Bucureşti, formaţie clasată în acest moment pe podium.

Cristian Bartha şi compania au avut 2 – 0 la seturi, iar în setul patru puteau închide jocul, având minge de meci! Până la urmă, bucureştenii au egalat şi s-au impus în setul decisiv.

Chiar şi aşa, SCM Zalău a revenit acasă cu un punct mare, care o va ajuta în bătălia pentru calificarea în play-off. Managerul Adrian Feher era fericit după jocul din capitală, nu doar pentru rezultat, ci şi pentru faptul că întreaga echipă a jucat foarte bine!

Şi voleibaliştii au fost mulţumiţi până la urmă de acest punct, care le dă un moral bun pentru următoarele jocuri, primul fiind cel de miercuri, când elevii lui Rainer Vassiljev vor primi vizita “marinarilor” de la CSM Constanţa.

“În meciul cu Dinamo, deşi am avut cu adversar redutabil, am practicat un volei de calitate. Din păcate, în setul 4 am ratat șansa de a încheia meciul şi de a reveni acasă cu o mare victorie! Dar pentru noi e important că ne-am luptat pentru fiecare minge si am venit cu 2 seturi luate. Nu avem timp să ne gândim prea mult la meciul care a trecut, pentru că miercuri avem meci cu Constanța pe care trebuie să îl pregătim foarte bine. Să muncim în continuare la antrenamente şi roadele vor veni”, a declarat Cristian Bartha pentru ziarul Sportul Sălăjean.

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean, care în această săptămână va apărea joi, 25 ianuarie.

Sursa foto: CS Dinamo Bucureşti

You may also like

Leave a Comment