Responsive Menu
Add more content here...


Cristian Jula, între fotbal şi politică. Jucătorul de la ACS Bănişor-Peceiu a devenit consilier local la Bănişor

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 92 views
A+A-
Reset

“Îmi propun ca în acest mandat de consilier local să vin cu idei, propuneri şi proiecte în beneficiul locuitorilor, pentru ca aceştia să poată avea acces la toate utilităţile ca şi în mediul urban”, ne-a declarat Cristian Jula


Cristian Jula (n. 19 iunie 1991) este un nume cunoscut în lumea fotbalului mic din judeţ, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga a V-a. De altfel, jucătorul originar din Peceiu are în palmares nu mai puţin de trei titluri de campion în acest eşalon, cu trei echipe diferite. 

Este vorba despre Gloria Ban, Sporting Zalău şi ACS Bănişor-Peceiu, cu ultimele două reuşind promovări în ultimele două sezoane, 2018 – 2019, respectiv 2019 – 2020. Totodată, Cristi Jula a fost unul dintre piloni de bază ai noii echipe din comuna Bănişor, fiind delegatul echipei.

După ce a terminat junioratul la Favorit Crasna, Cristi Jula a mai evoluat la Gloria Ban, CS Crasna, Barcău Tusa, Stejarul Sîg, Sporting Zalău şi ACS Bănişor-Peceiu.

Tânărul jucător s-a implicat activ în viaţa sportivă din satul său natal şi a pus bazele şi pentru echipa Rapid Peceiu care evoluează cu succes în Liga 1 din cadrul Campionatului de Minifotbal Onix Sălaj.

S-a implicat activ şi în alte activităţi desfăşurate la nivelul comunei, iar la vârsta de 23 de ani s-a decis că este momentul să intre şi în politică, aderând la Partidul Naţional Liberal, partid alături de care şi-a asociat viziunea.

„Sunt originar din satul Peceiu, loc în care mi-am petrecut majoritatea timpului. Am participat şi m-am implicat în multe activităţi desfăşurate în cadrul comunei Bănişor, o comunitate cu mulţi tineri şi cu potenţial de dezvoltare. Am ales să intru în politică deoarece îmi doresc foarte mult să contribui la dezvoltarea comunei din toate punctele de vedere şi să demonstrez oamenilor că şi noi tinerii putem face lucruri măreţe”, ne-a spus Cristian Jula.

La alegerile locale din 27 septembrie s-a aflat pe listele PNL pentru Consiliul Local şi s-a bucurat de susţinerea alegătorilor, astfel că începând din acest an va fi consilier în mandatul 2020 – 2024.

Nu îşi doreşte doar să asiste la şedinţe şi îşi propune să vină cu idei de proiecte   care să ajute la dezvoltarea comunei.

“Îmi propun ca în acest mandat de consilier local să vin cu idei, propuneri şi proiecte în beneficiul locuitorilor, pentru ca aceştia să poată avea acces la toate utilităţile ca şi în mediul urban. Totodată, îmi doresc să încurajez tinerii să se întoarcă cu drag în satul natal, să-şi deschidă o afacere şi de ce nu, să se stabilească aici. După cum ştiţi, în urmă cu un an a apărut în comună a doua echipă de fotbal şi anume ACS Bănişor-Peceiu. Îmi doresc construirea unui teren de fotbal în localităţile Peceiu sau Bănişor, pentru a nu fi nevoiţi să ne disputăm meciurile de acasă în alte localităţi”, a mai precizat Cristian Jula.

You may also like

Leave a Comment