Responsive Menu
Add more content here...


Crimă pasională la Zalău – Un bărbat şi-a omorât soţia chiar după aniversarea zilei de naştere, după care a plecat la Poliţie şi s-a autodenunţat

by Mircea ARDELEAN
0 comment 291 views
A+A-
Reset

Fiori reci. Azi-noapte, un bărbat din Zalău şi-ar fi strangulat soţia cu cablul de la mouse-ul calculatorului, după ce în cursul zilei de sâmbătă ei au sărbătorit ziua de naştere a femeii

Veşti zguduitoare vin de la Zalău, acolo unde o femeie, mamă a doi copii, a fost ucisă cu sânge rece tocmai de către soţul ei!? Crima a avut loc sâmbătă, după orele nopţii, în apartamentul lor situat pe strada Sfânta Vineri din municipiu. Nenorocirea s-a petrecut la doar câteva ore, după ce femeia de 36 de ani şi-a aniversat ziua de naştere!?

Sâmbătă, nimic nu anunţa marea tragedie, care avea să se întâmple azi-noapte. Cei doi ar fi plecat împreună la rudele ei, acolo unde a avut loc aniversarea zilei de naştere. Seara, ei au venit acasă şi la un moment dat femeia s-a pus la somn. În apartament se aflau doar ei doi, deoarece băiatul cel mic a rămas la neamurile femeii, iar băiatul mai mare petrecea într-un club.

Undeva, după orele nopţii, a avut loc crima. Din câte se pare, femeia dormea, când mintea soţului s-a întunecat. Bărbatul ar fi luat cablul de la mouse-ul calculatorului şi a strangulat-o.

Apropiaţii spun că în capul bărbatului s-au mai fi înfiripat astfel de idei negre în ultimii ani. În timp ce se afla la un pahar cu cunoscuţii, acesta ar mai fi spus că, ori îşi taie venele, ori o omoară, şi se pare că motivul ar fi fost gelozia.

După nenorocirea de azi-noapte, bărbatul s-a luat şi a mers la secţia de poliţie, acolo unde le-ar fi spus poliţiştilor să meargă, că a omorât-o, după care le-ar fi povestit ce s-a întâmplat. Suspectul a fost reţinut şi acum este anchetat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Cei care îi ştiau pe cei doi, spun că soţia era o femeie foarte de treabă, femeie de casă şi familistă, şi care lucra într-un magazin din oraş. Soţul ar fi lucrat în construcţii, dar i-ar fi plăcut şi jocurile de noroc. Se spune că cei doi nu prea se aflau în relaţii bune şi că în ultimii ani el ar mai fi primit de la Poliţie ordin de restricţie.

You may also like

Leave a Comment