Creşte siguranţa cetăţenilor din comuna Sânmihaiu Almaşului

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 385 views
A+A-
Reset

Primăria a modernizat sistemul de iluminat public în toată comuna şi, totodată, cu bani de la bugetul local a achiziţionat şi montat mai multe camere de supraveghere, atât în centrul comunal, cât şi în satele Bercea şi Sântă Măria


Comuna Sânmihaiu Almaşului are în implementare proiecte de mare anvergură, însă, totodată, derulează şi alte proiecte mai micuţe, dar extrem de utile. Proiecte care s-ar încadra la cea de-a doua categorie ar fi cele menite pentru creşterea siguranţei cetăţenilor din comună.

În acest sens, administraţia locală a reuşit să acceseze fonduri europene pentru modernizarea iluminatului public în toată comuna.

Becurile clasice au fost schimbate cu lămpi LED, atât în Sânmihaiu Almaşului, cât şi în Bercea sau Sântămărie. A fost montat câte un corp de iluminat pe fiecare stâlp.

Mai mult, pentru a spori confortul şi siguranţa cetăţenilor, autorităţile locale au alocat bani de la bugetul local pentru achiziţionarea mai multor camere de supravegheat.

Astfel, în localitatea Bercea au fost montate 4 camere, 4 camere fiind montate şi în localitatea Sântămărie.

În ceea ce priveşte centrul comunal, la Sânmihaiu Almaşului au fost montate nu mai puţin de 16 camere de supraveghere, în locurile vulnerabile, fără să menţionăm cele prezente la şcoli sau instituţii publice.

Investiţiile sunt de la bugetul local.

“Ne dorim să creştem permanent siguranţa cetăţenilor. Am modernizat iluminatul public şi ne dorim să suplimentăm  şi numărul camerelor de supraveghere. Vom mai achiziţiona încă 4 camere pentru localitatea Bercea, iar în Sânmihaiu Almaşului vom dubla numărul camerelor şi vom avea 32 de camere de supraveghere”, ne-a declarat Cornel Lung, primarul comunei Sânmihaiu Almaşului.

 

You may also like

Leave a Comment