Responsive Menu
Add more content here...


Crasna, „regina” competiţiilor de handbal de la Cupa Văilor. Echipele din Cehu Silvaniei, Valcău de Jos şi Plopiş s-au impus la volei şi minifotbal

by Călin ONICAŞ
0 comment 58 views
A+A-
Reset

Vineri după-amiază, au fost stabilite şi echipele câştigătoare la faza finală a Cupei Văilor – Sălajul în Mişcare 2023

Ediţia cu numărul 53 a „Cupei Văilor – Sălajul în Mişcare” şi-a stabilit câştigătorii. Vineri după-amiază, în mai multe locaţii din municipiul Zalău au avut loc întrecerile sportive la faza finală.

În ultimul act al tradiţionalei competiţii sportive s-au calificat cele 12 echipe care au câştigat etapele pe văi la minifotbal, handbal şi volei, iar la atletism s-au calificat cei mai buni sportivi la întrecerile de viteză, rezistenţă, lungime şi aruncarea mingii de oină.

Trebuie precizat faptul că la Cupa Văilor nu pot participa elevi legitimaţi la structuri sportive de performanţă.

La minifotbal, competiţia disputată la Baza sportivă „ONIX” Zalău a fost câştigată în premieră de echipa de băieţi de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Valcău de Jos! Pe podium au mai urcat echipele de la Jibou (echipă alcătuită din elevi de la Școala Gimnazială „Lucian Goga” și Școala Gimnazială „Octavian Goga”) şi Mirşid.

La handbal, a fost anul celor de la Crasna! Atât la fete, cât şi la băieţi, echipele de la Grupul Şcolar „Cserey-Goga” s-au impus, câştigând trofeul! La băieţi, locul 2 a fost ocupat de echipa de la Școala Gimnazială „Petri Mór” Nușfalău, iar pe 3 s-a clasat echipa de la Jibou.

La fete, echipa de la Liceul Tehnologic Sărmăşag a ajuns în finală şi s-a clasat la final pe un meritoriu loc doi. Podiumul a fost închis de echipa de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Ip

La volei fete, s-a înregistrat o mare surpriză. Echipa de la Şcoala Gimnazială Plopiş a câştigat trofeul! În finală a ajuns surprinzător şi echipa Şcolii din Zalha! Podiumul a fost închis de echipa Şcolii Gimnaziale „Horea” din Cizer.

La băieţi, competiţia de la fileu a fost câştigată de echipa din Cehu Silvaniei (o combinată cu elevi de la Școala Gimnazială Gyulaffy László și Școala Gimnazială Andrei Mureșanu), care a trecut în finală de echipa Şcolii Profesionale Sâg. În fine, pe locul trei s-a clasat echipa de la Grup Şcolar Industrial Hida.

Clasamentul pe ramuri la faza finală

Minifotbal:

 1. Valcău de Jos
 2. Jibou
 3. Mirşid

Handbal fete:

 1. Crasna
 2. Sărmăşag
 3. Ip

Handbal băieţi:

 1. Crasna
 2. Nuşfalău
 3. Jibou

Volei băieţi:

 1. Cehu Silvaniei
 2. Sîg
 3. Hida

Volei fete:

 1. Plopiş
 2. Zalha
 3. Cizer

Mai multe pe acest subiect, în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 24 mai.

You may also like

Leave a Comment