Responsive Menu
Add more content here...


Cote și probabilități la ruleta donro

by Sportul Salajean
0 comment 84 views
A+A-
Reset

Jocurile de masă pot fi un joc fascinant. Contrar simplității regulilor, modul de joc se poate complica. Drept urmare, lamese precum cea de ruletă donro https://donro.ro, lucrurile se pot intensifica. Jocul se îmbină cu măiestria anticipării. Numeroase strategii precum cea Martingale adaugă un plus de suspans. Calculele și atenția sporită sunt specifice acestui joc, mai ales în cazul celor cu experiență.

 

Ce sunt cotele și cum pot fi utile?

Cotele sunt un „instrument” util jucătorilor. În fapt, acestea arată probabilitatea unui eveniment. În cazinourile din România, precum donro, sunt utilizate cote zecimale. Acestea sunt întâlnite în cazul multor jocuri. Prima categorie relevantă constă în pariurile sportive. Apoi, sunt întâlnite și la jocurile de masă precum ruleta.

 

Cotele pariurilor la ruletă

Jocul de ruletă devine interesant pe parcurs. Pariurile sunt împărțite în două mari categorii: interioare și exterioare. Fiecărui pariu din aceste două categorii îi este alocată o cotă. Unele pariuri au asociată o cotă mai mare. Altele, ala altele este mai mică.

Cotele asociate pariurilor la ruleta donro reflectă posibilități diferite. Nu garantează nimic, însă sunt un element de referință. Prin urmare, cotele întâlnite la masa de ruletă sunt:

Cota 2

Indică o plată de 1:1. La ruleta europeană indică o probabilitate de 48,65%. La varianta americană, probabilitatea are o valoare de 46,37%. La ruletă, este atribuită anumitor pariuri. Acestea constau în roșu sau negru, par sau impar și 1-18 sau 19-26.

Cota 3

Plata indicată este de 2:1. Aceasta indică probabilități de 32,43% la ruleta europeană. La cea americană, probabilitatea este de 31,58%. Se aplică doar pariurilor pe duzină și pe coloană. Este una din cele mai abordate cote la ruletă.

Cota 6

Este acordată pariului pe linia de șase. Plata va fi de 5:1. Probabilitățile sunt de 16,22% (europeană) și de 15,70% (americană).

Cota 7

Plata în acest caz va fi de 7. Este prezentă doar la varianta americană a ruletei, cu o probabilitate de 13,16%. Corespunde doar pariului pe 5 numere.

Cota 9

Este întâlnită la pariul pe corner (pe colț). Plata este de 8:1. Probabilitățile sunt și aici diferite. La ruleta europeană probabilitatea este de 10,81%. La cea americană, valoarea sa este de 10,53%.

Cota 12

Se aplică pariului street (pe triplu). La ruleta europeană probabilitatea este de 8,11%. La ruleta americană are o valoare de 7,89%. Plata în acest caz este de 11:1.

Cota 18

E întâlnit în cazul pariului split. Arată o probabilitate de 5,41% la ruleta europeană. Probabilitatea are o valoare de 5,26% în cazul variantei americane. Este indicată o plată de 17:1.

Cota 36

E asociată pariurilor directe (straight). Există probabilități de 2,70% (europeană) și de 2,63% (americană). Plata corespondentă este de 35:1.

 

În final

Fiecare tip de pariu are asociată propria cotă. Implicit, sunt acordate șanse diferite la ruleta donro. Acest aspect face ca procesul de pariere să devină mai interesant. Diversitatea cotelor este un lucru benefic pentru jucători. Adaugă mai mult suspans jocului. Cotele nu sunt greu de înțeles. Dimpotrivă, sunt indicii prețioase pentru jucător.

 

You may also like

Leave a Comment