Responsive Menu
Add more content here...


Cosmin Opriş, “campionul” licitaţiei de tricouri de la Memorialul „Radu Gog”

by Cristian MOLDOVAN
1 comment 23 views
A+A-
Reset

Membru în galeria celor de la HC Zalău, Cosmin a dat dovadă de un suflet mare şi a achiziţionat în scop caritabil nu mai puţin de trei tricouri la licitaţia din cadrul evenimentului caritabil


Pasiune dincolo de limite sau o inimă mare.

Indiferent despre care ar fi vorba, Cosmin Opriş a devenit “campionul” licitaţiei de tricouri de la ediţia a XV-a a Memorialului “Radu Gog”, după ce şi-a cumpărat nu mai puţin de trei tricouri.

Astfel, tricoul internaţionalului Gicu Grozav a fost adjudecat de Cosmin pentru suma de 860 de lei, iar cel al lui Vlad Morar pentru 720 de lei.

Având în vedere că este şi membru în galeria celor de la HC Zalău, Cosmin nu a putut să nu liciteze şi pentru un tricou din ramura sportivă pe care o îndrăgeşte. Astfel, acesta şi-a adjudecat şi tricoul handbalistei Tamas Reka, de la Universitatea Cluj, pentru suma de 360 de lei.

“Îmi place sportul, respect orice sportiv şi încerc să fac bine cu orice ocazie. Am licitat pentru aceste tricouri cu scopul de a ajuta familia Gog. Să rămâi singur să creşti copii, nu este chiar uşor şi din păcate, nu ne prea ajutăm între noi. Sunt foarte mulţi oameni nevoiaşi, iar eu dacă pot să fac un bine, îl fac”, ne-a spus Cosmin Opriş.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 23 ianuarie.

You may also like

1 comment

Mihaela 24 ianuarie 2019 - 11:46

Bravo lui ❤❤❤

Reply

Leave a Comment