Responsive Menu
Add more content here...


Coșmar, haos, nervi și așteptare în traficul între Sălaj și Oradea

by Tiberius NICODA
0 comment 2,4K views
A+A-
Reset

Pentru conducătorii auto, și mai ales pentru cei din Sălaj care au optat pentru a merge și care au parcurs, ieri 26 iunie 2024, distanța de la Aleșd prin Urvind, Uileacu de Criș, spre Oșorhei înspre Oradea a fost un adevărat coșmar în trafic.

Cu precădere pe segmentul de drum de la Uileacu de Criș, spre Oșorhei înspre Oradea se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere, decopertându-se asfaltul în anumite puncte pe traseu și asfaltându-se din nou.

Circulația s-a realizat doar pe câte un sens de circulație, pe rând, cu intervale de acces care au însemnat parcurgerea a câțiva kilometri doar, în circa mai mult de o oră, înspre și dinspre Oradea. Răbdarea și timpul șoferilor aflați în trafic au fost puse la grea încercare.

La fel, tot pentru sălăjenii care aleg să se deplaseze la și de la Oradea pe varianta Marghita – Porț, aceeași poveste de lucrări la anumite segmente de drum aflate în reabilitare și pentru care planificarea unei deplasări normale în actualele condiții necesită și acolo multă răbdare și prudență.

Așadar, dragi sălăjeni și nu numai, planificați-vă din timp cea mai bună variantă de deplasare în aceste zone și nu numai cu precădere având în vedere că se apropie și weekendul.

Drum bun, multă răbdare și precauție!

You may also like

Leave a Comment