Responsive Menu
Add more content here...


Cornel Florean a câştigat un nou turneu ITF

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 27 views
A+A-
Reset

Sălăjeanul şi-a adăugat în palmares al 11-lea trofeu ITF din carieră. Această performanţă vine la câteva zile distanţă după ce a jucat finala unui alt turneu ITF


Deşi a început să practice acest sport destul de târziu, Cornel Florean a dovedit că poate face performanţă în “sportul alb”. A câştigat turneu după turneu şi a ajuns cel mai bun tenismen din ţară la categoria +50 de ani. A trecut anul acesta la +55 de ani, însă, prestanţa sa este aceeaşi, fiind cel mai bun din ţară şi la această categorie de vârstă în clasamentul Federaţiei Române de Tenis.

Totuşi, sălăjeanul se descurcă excelent şi în competiţii internaţionale, de rang ITF, iar la finele săptămânii trecute şi-a adăugat în palmares al 11-lea trofeu.

A câştigat Gentlemen’s Tennis Cup de patru ori, Altius Tennis Cup de trei ori, iar în palmares şi-a adăugat şi trofeul competiţiilor Simba Invest Trophy 2019, ITF Seniors Tennis Tournament “PROAS SIBIU-MEDIAS” şi Politehnica Tennis Cup. Recent, a fost finalist la Altius Tennis Cup, pentru ca la finele săptămânii trecute să câştige al 11-lea trofeu ITF, la Simba Invest Trophy, turneu desfăşurat la Bacău.

Cornel Florean a participat la categoria sa de vârstă, fiind favorit principal, fapt pentru care a beneficiat de primul tur liber. Chiar şi aşa, sălăjeanul şi-a respectat blazonul şi a trecut fără probleme de adversarii pe care i-a întâlnit în drumul spre finală. În ultimul act, adversarul tenismenului legitimat la CSM Zalău a fost Ovidiu Petrescu.

Finala a fost una destul de disputată, dar în cele din urmă, Florean s-a impus cu 6 – 4, 6 – 4, adjudecându-şi astfel trofeul.

You may also like

Leave a Comment