Responsive Menu
Add more content here...


Copil de un an folosit de două femei pentru a cerși în parcarea unui supermarket din Zalău

by Mihai POP
0 comment 32 views
A+A-
Reset

Două femei de 20 respectiv 37 de ani s-au ales cu dosar penal, după ce au fost surprinse de polițiștii de ordine publică din Zalău, în timp ce cerșeau folosindu-se de prezența copilului minor. O astfel de faptă se pedepseşte cu închisoare de la trei luni la doi ani sau cu amendă


Luni, 30 ianuarie a.c., polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Zalău au desfășurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor de vagabondaj și cerșetorie, pe raza municipiului Zalău.

Cu această ocazie, între orele 10.30 – 13.00, în parcarea unui supermarket din municipiul Zalău, au fost depistate două sălăjence de 20, respectiv 37 de ani.

Femeile apelau în mod repetat la mila clienților magazinului pentru a cere ajutor material sau pentru a obține foloase patrimoniale, folosindu-se în acest scop de prezența unor minori cu vârsta de un an.

Față de cele două femei, polițiștii sălăjeni au întocmit câte un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de folosirea unui minor în scop de cerșetorie.

Fotografie cu caracter informativ.

You may also like

Leave a Comment