Responsive Menu
Add more content here...


Copiii din Sălaj au participat la concursul ”Cu viața mea apăr viața”- etapa națională 2024

Etapa națională a concursului cu tematică de protecție civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa” s-a desfășurat în intervalul 17-19.06.2024, în municipiul Deva

by Mihai POP
0 comment 1,3K views
A+A-
Reset

În perioada 16-19 iunie 2024, Deva a fost gazda etapei naționale a concursului de protecție civilă „Cu viața mea apăr viața”.

Competiția a reunit elevi din toată țara, dedicați și dornici să demonstreze că sunt cei mai buni. La startul concursului s-au prezentat 15 echipe de la ciclul gimnazial și 15 echipe de la ciclul liceal.

Participanții, proveniți din județele Alba, Argeș, Bihor, Botoșani, Buzău, Covasna, Ialomița, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Tulcea, Caraș-Severin, Iași, Brăila, Galați, Harghita, Arad, Sălaj, Hunedoara și București, au demonstrat cunoștințe solide și abilități practice impresionante în domeniul protecției civile. Toți concurenții au trecut cu succes probele competiției.

Județul nostru a fost reprezentat de o echipă liceală a Colegiului Național “Simion Bărnuțiu” Șimleu Silvaniei, coordonată de către prof. Pașca Liliana, însoțitor de lot fiind plt. adj. șef. Crișan Mihai. În urma rezultatelor, echipa sălăjeană a obținut un rezultat meritoriu (mențiune).

Acest eveniment a fost organizat de către Ministerul Educației, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Școlar al Județului Hunedoara și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „ Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara.

You may also like

Leave a Comment