Copiii de la SCM Zalău s-au remarcat la finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 84 views
A+A-
Reset

Antrenorul Călin Marincaş a deplasat 30 de sportivi pentru această competiţie, majoritatea reuşind să obţină şi o medalie naţională


Federaţia Română de Karate Tradiţional şi Asociaţia Judeţeană de Karate Tradiţional Bihor, în parteneriat cu Primăria municipiului Oradea şi Consiliul Judeţean Bihor a organizat FINALA Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru copii. Competiţia a ajuns în acest an la ediţia a XXXII-a şi s-a desfăşurat în perioada 6 – 8 octombrie, în Sala Sporturilor “Antonio Alexe” din Oradea.

Competiţia s-a bucurat de o prezenţă numeroasă şi peste 600 de copii cu vârste cuprinse între 5 şi 13 ani, de la 50 de cluburi din ţară, s-au întrecut la ediţia din acest an a celei mai importante competiţii de pe plan naţional pentru aceste categorii de vârstă.

La start s-au aflat şi mai mulţi sportivii de la SCM Zalău. Antrenorul Călin Marincaş a deplasat nu mai puţin de 30 de sportivi, toţi având evoluţii încurajatoare.

Mai mult, clubul zălăuan informează că 90 la sută dintre sportivii de la SCM Zalău au reuşit să obţină şi o medalie naţională.

Sigur, la această categorie de vârstă contează mai puţin rezultatul, iar din punctul nostru de vedere, toţi copiii sunt învingători şi prin sport câştigă mult mai mult, la această vârstă fragedă, decât orice medalie obţinută.

You may also like

Leave a Comment