Responsive Menu
Add more content here...


Continuă seria victoriilor? SCM se deplasează pe terenul nou-promovatei Olimpia Satu Mare

by Cristian MOLDOVAN
0 comment 69 views
A+A-
Reset

După ce a obţinut a şaptea victorie consecutivă cu Minaur Baia Mare, gruparea de sub Meseş se va deplasa la Satu Mare, pentru duelul cu nou-promovata Olimpia şi are toate şansele de a continua seria victoriilor din campionat

Sâmbătă, ora 13.00, Stadion Someşul:  Olimpia Satu Mare – SCM Zalău


Şapte din şapte reprezintă cel mai bun start de sezon pentru SCM Zalău de la înfiinţarea echipei în 2019. Clubul de la poalele Meseşului are ambiţii mari şi în acest sezon şi drumul spre baraj pare a fi unul la îndemâna zălăuanilor. SCM Zalău este singura echipă din Seria a X-a care nu s-a încurcat deloc în primele şapte etape. Principala contracandidată, după cum o vedeau mulţi specialişti, era CSM Olimpia Satu Mare, însă, sătmărenii au obţinut doar 3 victorii, având şi 3 egaluri şi un eşec în aceste etape şi momentan sunt doar pe locul 3, fiind devansaţi de Lotus Băile Felix la finele etapei precedente.

După victoria facilă cu Minaur Baia Mare, SCM Zalău are toate şansele să continue seria pozitivă din campionat şi la finalul acestei săptămâni.În etapa a VIII-a, băieţii lui Cristian Lupuţ se vor deplasa la Satu Mare, pentru duelul cu nou-promovata Olimpia. Sătmărenii au promovat în acest eşalon după ce au surclasat Luceafărul Bălan la baraj.

Chiar dacă pe hârtie diferenţa pare uriaşă între cele două echipe, meciul nu este câştigat dinainate. Olimpia a avut evoluţii oscilante în acest început de sezon şi pe teren propriu a reuşit egaluri cu CSM Olimpia Satu Mare, Sănătatea Cluj sau CSM Sighetu Marmaţiei.

Mai mult, în etapa trecută, Olimpia tocmai a bifat prima victorie din acest sezon, în deplasare la Minerul Ocna Dej.

Astfel, zălăuanii vor trebui să trateze meciul cu maximă seriozitate pentru a nu avea surprize neplăcute.Partida dintre Olimpia Satu Mare şi SCM Zalău va avea loc sâmbătă, începând cu ora 13.00, pe Stadionul Someşul din Satu Mare.

“Trebuie să tratăm meciul cu seriozitate. Olimpia este pe un trend ascendent şi trebuie să fim conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte greu, din pricina terenului. Spectatorii vor crea o atmosferă foarte frumoasă şi nu în ultimul rând, oricine se motivează în plus când întâlneşte echipa de pe primul loc. Trebuie să fim concentraţi sută la sută şi să mergem să câştigăm şi să continuăm seria rezultatelor bune. Nu pot să zic că este un meci special pentru mine. Îl cunosc foarte bine pe antrenorul de acolo, dar una e una alta e alta. Cel mai bun să câştige. Olimpia a însemnat o rampă de lansare în fotbalul mare. Am respect faţă de clubul acesta, am respect faţă de oamenii care îl susţin şi tot ceea ce înseamnă Olimpia Satu Mare. Trebuie să fiu realist, acolo m-am ridicat eu ca fotbalist şi este normal să am o afinitate pentru acest club. Însă, din punct de vedere profesional, trebuie să mergem să câştigăm”, ne-a declarat Cristian Lupuţ.

You may also like

Leave a Comment