Consum de alcool și neînțelegeri familiale: Un tânăr din Zalău este cercetat penal după ce și-a lovit concubina

by Mihai POP
0 comment 46 views
A+A-
Reset

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “violență în familie și amenințare” după ce un tânăr de 23 de ani și-ar fi agresat fizic concubina de 29 de ani


Miercuri, 27 decembrie a.c., la ora 08.06, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Zalău au fost sesizați în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj prin S.N.U.A.U. 112 de la o femeie de 29 de ani, din Zalău, cu privire la faptul că, la aceeași dată, concubinul acesteia, un tânăr de 23 de ani, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu, ar fi amenințat-o cu acte de violență și i-ar fi aplicat o lovitură în zona capului, provocându-i leziuni.

Totodată, la data de 29 noiembrie a.c., tânărul i-ar fi distrus femeii telefonul mobil, cauzându-i un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.400 de lei.

Față de tânărul de 23 de ani a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar polițiștii sălăjeni continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și distrugere.

You may also like

Leave a Comment